Şimdi Ara

Banyodan, aşağı kata su sızması sorunu. acil yardım[HALLOLDU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce alt komşu başlıktaki şikayetle geldi. çok aşırı olduğunu vs söyledi ama bana biraz abartmayı seviyor gibi göründü. her neyse, durumu özetleyeyim.

öncelikle öğrenci evi, bu ayın kirasını 3 gün önce verdik, yani elde para kalmadı pek ev sahibi de anlayışsız çıktı biraz, siz ödeyin bi dahaki ayın kirasından düşün diyor. komşu da aceleci, bi an önce yaptırmak istiyoruz ama işte para kısmı sıkıntı çıkarıyor. sizlere sorunu anlatsam, bilen eden, bu işle ilgilenen birileri tahmini fiyat verebilir mi acaba?

sorunumuz şöyle:
    yüzeyde görülür tek sorun sifonun (muhtemelen contadan dolayı) klozetin içine hafif su kaçırması. o da zaten görünürde dışarı sızmıyor, sadece klozete sızıyor ve kullanacağımız zaman açıp, kullanıp, sonra vanasını kapatarak çözüyoruz zaten. ancak yine de sifondan da şüpheleniyorum ama büyük ihtimalle duvar içinde borularda sorun var. mümkünse kırmadan (boru içine kamera vs ile), mümkün değilse de, artık napalım, kırılarak sorun tespiti ve çözümü ve tabii ki bir de kırılan yerin onarılması lazım.

ayrıca ek olarak sifonun tamiri(sadece bi conta değişimi gibi duruyor) ve taharet musluğuna başlık takılacak, sadece başlığı yok. ancak bu iki ufak ek sorun çok da önemli değil, asıl sorunun fiyatını öğrenmem lazım.

şimdiden yardımlarınız için teşşekür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 22 Aralık 2015; 21:28:02 >

• up! koca forumda bi tane mi tesisatçı abimiz ya da bu işi daha önce yaptırmış birisi yok
  • 2-3 ay önce benzer sorun yaşadım. kameralı sistemlerle sadece tespit için 100-150 tl civarında para alıyorlar. Duvar kırılıp tekrar fayans falan yapılacaksa toplam masrafınız 400-500 olur diye tahmin ediyorum. tespit önemli
  • giderlerinde çatlak olabilir problemin duvarın içinden olma ihtimali çok az alt kata inip nereden su geldiğine sonra bak kendi banyonun o kısmını araştır
  • cevaplar için teşşekürler ancak epey bi geçti üstünden, hortlatmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snelius

cevaplar için teşşekürler ancak epey bi geçti üstünden, hortlatmaya gerek yok.

geçmiş olsun
  • Forum bayağı eski ancak bu tür bir olayda googlede karşınıza geliyor şimdi bir cevap yazıp yazıya güncel bir durum aldıralım :)
    Bu tarz durumlarda kırılara bulunmaya çalışılırsa masraflarınız bayağı bir artar.
    Su kaçağı tespit cihazları ile su kaçakları noktasal olarak bulunabiliyor.
    Tabiki işinde ehil olmayan ustalarla kabusunuz devam eder kesinlikle iyi bir usta bulmalısınız.
    Birde dikkat edilmesi gereken husus cihazları muhakkak sorun sadece termal kamerayla geliyorsa sorunun pis su kaçağında ise kesinlikle doğru tespit yapılmaz.
    Üst düzey su kaçak cihazları ile Ankarada Angora Tesisatı tavsiye ederiz.

https://www.angoratesisat.com/banyo-alt-kata-su-kaciriyor/

https://www.angoratesisat.com/mutfaktan-alt-kata-su-akiyor/
     Banyodan, aşağı kata su sızması sorunu. acil yardım[HALLOLDU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.