Şimdi Ara

Banyo Modelle ve Vray Dersi (ücretsiz)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, aşağıda görmüş olduğunuz eğitim setinin baştan sona modellemesi ve render ayarlarını ve photoshop eğitimi yaklaşık 10 derslik bir sunum halinde sizlere ücretsiz sunacağım, ders içerisinde konuşma olmayacak ama dersin başında ve sonunda araya girerek görüntülü olarak sizlere önemli bilgiler vereceğim.

Banyo Modelleme ve Vray Render Bölüm 1 Aşağıdan izleyebilirsiniz.

Banyo Modelleme Bölüm 1

Banyo Modelleme ve Vray Render Bölüm 2

Banyo Modelleme ve Vray Render Bölüm 3

Banyo Modelleme ve Vray Render Bölüm 4

Banyo Modelleme ve Vray Render Bölüm 5

Banyo Modelleme ve Vray Render Bölüm 6/ Kaplama 1

Banyo Modelleme ve Vray Render Bölüm 7/ Kaplama 2

Banyo Modelleme ve Vray Render Bölüm 8/ Son ders ayarlar ve kapanış

Banyo Modelle ve Vray Dersi (ücretsiz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 7 Ocak 2013; 0:15:29 >

• Sağolasın dostum tam benim aradığım şey :D
  • Bütün dersler eklenmiştir arkadaşlar, izleyen herkese teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anqunadan

Sağolasın dostum tam benim aradığım şey :D

Önemli değil
  • Arkadaşım ben modelleme işini archicad'de yapıyorum gayet hızlı ve yeterince biliyorum o programı, render'ı ise artlantis programında alıyorum . O programdada yeterliyim ama program yeterli değil . Kısaca Vray şart demeye getiriyorum sözü, videoları henüz izlemedim ama inşallah ihitiyacıma karşılık veren bir anlatım olmuştur. Ben sadece archicadde modelleyip 3ds formatına çevirip vray ile texture atayıp obje koyup kamerayı ayarlayıp render almak istiyorum . Emeğin içinde şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRaMbLeN

Arkadaşım ben modelleme işini archicad'de yapıyorum gayet hızlı ve yeterince biliyorum o programı, render'ı ise artlantis programında alıyorum . O programdada yeterliyim ama program yeterli değil . Kısaca Vray şart demeye getiriyorum sözü, videoları henüz izlemedim ama inşallah ihitiyacıma karşılık veren bir anlatım olmuştur. Ben sadece archicadde modelleyip 3ds formatına çevirip vray ile texture atayıp obje koyup kamerayı ayarlayıp render almak istiyorum . Emeğin içinde şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle 3d mantığını kavramalısınız, sketchup 3d mimari konuda lider konumda diyebiliriz dünyada, ülkemizde archicad ve 3dsmax ismi ilk olarak duyulduğu için insanlar bu programdan vazgeçemiyor.

Burdan eğitim videolarına bakabilirsiniz.http://www.sketchupturkiye.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: b.yıldız.

Teşekkürler. Gerçekten çok güzel programmış.

Faydası olduysa ne mutlu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.