Şimdi Ara

Banshee ekibinden yeni aksiyon dizisi: Anya Taylor-Joy'lu Lucky'nin fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Banshee ekibinden yeni aksiyon dizisi: Anya Taylor-Joy'lu Lucky'nin fragmanı yayınlandı
    Orijinal dizilerinin sayısını hızla arttırmaya devam eden Apple TV, bu yıl da çok sayıda yeni yapımı izleyicilerle buluşturacak. Bu yapımların en dikkat çekicilerinden olan Lucky, 15 Temmuz'da izleyici ile buluşacak. Yayın tarihi yaklaşan dizi için tanıtım çalışmalarına hız veren Apple, bugün yeni bir fragman paylaştı.

Lucky'nin Başrolünde Ünlü Oyuncu Anya Taylor-Joy Var

Genç oyuncu Anya Taylor-Joy'un (Furiosa, The Queen's Gambit) başrolünü üstlendiği Lucky, Marissa Stapley'nin çok satan romanından uyarlanan bir aksiyon-gerilim dizisi. Başarılı bir dolandırıcı olan Lucky (Anya Taylor-Joy), kendisine suç dünyasından uzak yeni bir hayat kurmak için milyonlarca dolarlık son bir vurgunun peşine düşer. Soygun planları altüst olunca hem acımasız bir suç patronu hem de FBI tarafından avlanmaya başlayan Lucky, hayatta kalmak ve özgürlüğüne kavuşmak için son bir kez eski becerilerini devreye sokmak zorunda kalacaktır.

Ayrıca Bkz.Aksiyon tutkunlarının kaçırmaması gereken en iyi aksiyon dizileri

Dizinin oyuncu kadrosunda Anya Taylor-Joy'a Annette Bening, Timothy Olyphant, Aunjanue Ellis-Taylor, Drew Starkey, Clifton Collins Jr. ve William Fichtner gibi isimler eşlik ediyor. Dizinin yaratıcısı ise Banshee ve Warrior'ın da yaratıcısı olan Jonathan Tropper.

Kaynak:https://theplaylist.net/lucky-trailer-anya-taylor-joy-apple-20260603/

• ne annaymış ne zendayamış bıktık be

• Ben Anya Taylor Joy'un oyunculuğunu beğeniyorum. Queen's Gambit'de de başarılıydı. Diziyi izleme listeme ekledim. Fakat ne zaman görsem Ice Age'deki Sid karakterine benzetiyorum.

• Anya'yı anlayabiliyorum ama şu zendaya denilen şey neden yıllardan beri insanların gözüne zorla ittiriliyor yahu? Kızın dayısı yahudiler sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müştemilat Bey -- 7 Haziran 2026; 21:05:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.