Şimdi Ara

Banli konsollarda HDD'ye yeniden oyun yukleyebilirsiniz! *ÇALIŞIYOR* (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
18.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüh kötü oldu bu xbrebootu beklicez artık baya bi
  • banlanmışım hiç şaşırmadım, ama direk updateyi yaptım allahtan hiçbişey corrupt olmadı mutlumuyum evet içim içimi kemiriodu tşk ederim haber eden arkadaşada inşallah bu fwnin bi açıgını bulup direk nanda fln baglamadan usb üzerinden kırarız şu aleti offline oyun oynamanın b.... cıkarırız
  • birde harici hdd bağladım,xbox 360 için ayarlanabiliyor ama sadece 16 gig kadar yani farz edilen 16 gig usb bellekler kadar,olsun buda birşey
  • Birde şu demoları Pcden USBye atabilirsek süper olur.
  • Walla çoooook iyi bir haber.Bu gece live e atılıyorum her ne kadar 100 de 100 banlansamda hem kesinleştirmiş hem de divx update yaparım.Ban yememişsem gold üyelik bile alabilirim.
  • şimdi merak ettiğim bu hdd üzerinden acaba DLC ve oyun updatelerini direk harici diske atıp oyunlara uygulayabilirmiyiz?denemek lazım eğer olursa şahane olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

FW'li konsolu bağladım Live'a. Ban dalgasından sonra almıştım. Ban yok haliyle tabi. Oh beeeeeeeee.........

Şimdi ver elini online oyunlar.

Bu arada bende avatar falan gitmedi.

Ayrıca USB Stick'e de oyun atıp USB Stick üzerinden oyun oynayabilirsiniz.

Arkadaşlar ben yazın Xbox 360 alıcam.USB Stick'e de oyun atıp USB Stick üzerinden oyun oynayabilme işi doğru mu?Eğer doğru ise dvd parasından yırttım demektir. Sizce makinayı aldığımda direk Live'a bağlıyım mı?Ban yeme durumu bu aralar nasıl?Birde baktım da shopto da 40 euro ya Wireless Adaptor var hemde şu yeni olanlardan.Sizce alsam mı?Yani takılır mı?Birde bazı exc. oyunların yanında action figürler veriyorlar bu paketlerden alsak gene takılır mı?Yurtdışından bişey getirmedim şimdiye kadar mazur görün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cry of Cyrus

birde harici hdd bağladım,xbox 360 için ayarlanabiliyor ama sadece 16 gig kadar yani farz edilen 16 gig usb bellekler kadar,olsun buda birşey

Mesela 250 gb lık bir HDD yi taksak 16 gb a kadar kullanabilir miyiz? Görüyor mu yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

quote:

birde harici hdd bağladım,xbox 360 için ayarlanabiliyor ama sadece 16 gig kadar yani farz edilen 16 gig usb bellekler kadar,olsun buda birşey

Mesela 250 gb lık bir HDD yi taksak 16 gb a kadar kullanabilir miyiz? Görüyor mu yani?

evet görüyor da ,kötü yanı sadece 16 gig kadar görüyor,bu da microsoftun kendi hddlerini satmaya devam edebilmesi için uyguladığı zekici bir çözüm,adamlar gerçekten zeki..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

quote:

evet görüyor da ,kötü yanı sadece 16 gig kadar görüyor,bu da microsoftun kendi hddlerini satmaya devam edebilmesi için uyguladığı zekici bir çözüm,adamlar gerçekten zeki..

Bu iyimiş ama kötü yanı sanırım FAT32 istemesi. FAT32'ye çevirince de 4 gb üstü dosyaları atamıyoruz HDD'ye.

• Avatarım gitti diyen arkadaşlar; avatarlarınızın olmamasının sebebi yüklediğiniz güncellemenin avatarlar, resimler ,vs. içermemesi. Biraz beklerseniz yakında MS'un sitesinde avatarlarıda içeren tam kapsamlı güncellemeyi indirebilirsiniz. Avatarları gitmeyen arkadaşlar ise güncellemeyi Live üzerinden yapmışlardır ve bu nedenle bir sorun yok.
  • 5 aydır çektiğim dvd sesinden kurtuldum sonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr . Shirt™

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

FW'li konsolu bağladım Live'a. Ban dalgasından sonra almıştım. Ban yok haliyle tabi. Oh beeeeeeeee.........

Şimdi ver elini online oyunlar.

Bu arada bende avatar falan gitmedi.

Ayrıca USB Stick'e de oyun atıp USB Stick üzerinden oyun oynayabilirsiniz.

Arkadaşlar ben yazın Xbox 360 alıcam.USB Stick'e de oyun atıp USB Stick üzerinden oyun oynayabilme işi doğru mu?Eğer doğru ise dvd parasından yırttım demektir. Sizce makinayı aldığımda direk Live'a bağlıyım mı?Ban yeme durumu bu aralar nasıl?Birde baktım da shopto da 40 euro ya Wireless Adaptor var hemde şu yeni olanlardan.Sizce alsam mı?Yani takılır mı?Birde bazı exc. oyunların yanında action figürler veriyorlar bu paketlerden alsak gene takılır mı?Yurtdışından bişey getirmedim şimdiye kadar mazur görün.

Hayır. USB Stick'e oyun yükleyebiliyorsun. DVD takmak zorunlu. DVD dönmüyor ama içinde olmalı alet onu doğrulamalı.

• Live e dönüş için daha uygun zaman olamazadı herhalde.Az sonra arkadaşlara co-op borderlands atmaya gidecem,gelir gelmez banlı olup olmadığıma bakacam,şans yüzüme gülecek mi bakalım?
  • Şu demo ve title updateleri usbye atabilirsek çok iyi olur ya.Usbyi pcye taktığımda içindekileri görmüyor pc.
  • Street Fighter 4 yazıyorum şuan. Online takılıcam. Super Street Fighter 4 çıkana kadar alıştırma olur.
  • atik konsolumun banını kaldıramamıştı.bu güncelleme ilaç oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Vallaha kalktı bende inanmıyordum ama kalktı...İşte kanıtı...
     Banli konsollarda HDD'ye yeniden oyun yukleyebilirsiniz! *ÇALIŞIYOR*

http://forums.gametrailers.com/thread/hdd-banned---solution---/1047180
    allah allah bu lınktekı ıle senın resımdekı aynıo senmı denedın burdanmı aldıın dogru soyle :D

yoksa o yabancı forumdakı kulanıcıda senmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 6 Nisan 2010; 20:56:07 >

• Eski cihazımı şimdi denedim ve ban yemişim... Sağlık olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

Eski cihazımı şimdi denedim ve ban yemişim... Sağlık olsun...

dosyayı yukleyıp kalktımı banın durum nedır ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.