Şimdi Ara

banlanma ile ilgili anlayamadığım konu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Muhtemelen daha önce konuşulmuştur ama farklı farklı yanıtlar geldiği için bir sormak istedim. Live'a bağlıyım fakat oyun oynamıyorum, marketplace vs. geziyorum, demo indiriyorum diyelim. Bu durumda banlanme ihtimali var mı? Yoksa backup oyunları, oynarken mi yakalıyor?

Saygılar,

• Var galiba bende tam bilmiorm fwli bi xbox360da orjinal oyunla oynarken banlanma ihtimalimiz varmı?
  • İlk ban dalgasında offline kopya oynayıp, live dan oyun oynamayanlar banlanmadı diye biliyorum. yüzde 100 banlanmazsın diye bir şey yok ama online kopya oyunyanlara göre banlanma ihtimalin daha az.
  • ben aldığım günden beri fw li makinamla demo indiriyorum markete giriyorum update yapıyorum ama (kırkbirkere maşşallah) banlanmadım dahasanırım live oyun oynayınca oluyor..
  • benim cihazda sorun var sanki baglantıyı görüyor test connection geçiyor live a girmiyor test kısmında failed yazıyor okadar banlandında dedmiyor anlamadım gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirrorMask

benim cihazda sorun var sanki baglantıyı görüyor test connection geçiyor live a girmiyor test kısmında failed yazıyor okadar banlandında dedmiyor anlamadım gitti

Banlanmışın işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: desert78

quote:

Orjinalden alıntı: MirrorMask

benim cihazda sorun var sanki baglantıyı görüyor test connection geçiyor live a girmiyor test kısmında failed yazıyor okadar banlandında dedmiyor anlamadım gitti

Banlanmışın işte.

onun banlanmakla alakasi yok bilgisayarda fln bisey indiriyosundur bendede cok oluyor sonra giriyorum oynuyorum pasalar gibi online

en son fw ixtreme 1.3 C yaptirin sonra rahatcana live oynayin

bu aralar xbox 360 sonbahar uptade i cikarcak ona gorede yeni bi fw cikar rahatcana online oynamak icin...

hazirandan beri live a giriyorum oyun oynuyorum rahat rahat hic bi sorun yok ama tabi en son fw ile...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ban olayının ne zaman nasıl olacağı halen anlaşılabilmiş değil. Hatta FW ile alakası olmayan orjinal bir konsolun bile banlandığı oldu Londra'da.
  • yeni üyelik nasıl nerden yapabilirim arkadaşlar bilgisi olan varmı sadece internette gezinti yapmak içinde live üyelikmi olması gerikiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 3 Eylül 2007; 19:46:58 >
  • FW nasıl yaptırılıyor yahu?
  • eğer live a girebiliyorsan market te dolaşıp demo ları indirebiliyorsan, tek derdin multiplayer oyun oynamaksa. GOLD paket alıcaksın.Silver da Multiplayer oyun oynama hariç herşeyi yapabilirsin ücretsizdir.GOLD un tek farkı multiplayer oyun oynamak.yani demoları indirip gezebiliyorsan sorun yok banlanma gibi
  • quote:

FW nasıl yaptırılıyor yahu?

tahtakalede zaza han 4.kat fatih elektronige gotur makinani yaptir 25-30 dk lik is...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeaceCopath

eğer live a girebiliyorsan market te dolaşıp demo ları indirebiliyorsan, tek derdin multiplayer oyun oynamaksa. GOLD paket alıcaksın.Silver da Multiplayer oyun oynama hariç herşeyi yapabilirsin ücretsizdir.GOLD un tek farkı multiplayer oyun oynamak.yani demoları indirip gezebiliyorsan sorun yok banlanma gibi

sanırım private chat de yapamıyorsun silver ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@dM@n23

quote:

tahtakalede zaza han 4.kat fatih elektronige gotur makinani yaptir 25-30 dk lik is...

İyi de ben istanbul'da kalmıyorum ki.Kendi kendine yapan arkadaş varsa bana nasıl yaptığını anlatabilir mi?
  • quote:

quote:

quote:

İyi de ben istanbul'da kalmıyorum ki.Kendi kendine yapan arkadaş varsa bana nasıl yaptığını anlatabilir mi?

bu islerden anlamiyosan yapmaya kalkisma bence kardes ... sen nerede kaliyorsun ?
  • ver 20 ytl yapsınlar, bilene çocuk oyuncağı bilmeyen işkence fw, birkaç çeşit tornavidaya, biraz teknik bilgiye ve iyi bilgisayar kullanmaya ihtiyaç var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Firat_uk

quote:

quote:

quote:

bu islerden anlamiyosan yapmaya kalkisma bence kardes ... sen nerede kaliyorsun ?

Ben Kıbrıs'ta kalıyorum :(.

• banlandıgında iki yol var ilki yeterli ingilizce bilirseniz xboxlive müşteri hizmetleri arıyorsunuz cihazın seri numrasını verip bir hata şeklinde banlandıgınızı söylüyorsunuz ve sizden cihazınızı internete baglmanızı isteyebilirler o anda aramadan fw kaldırmanızı tavsiye ederim eger tam olarak anlatabilirseniz bann kalkıyor olmazsa yeni borad alıcaksınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.