Şimdi Ara

Banlanir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce oyunun ortasında elektrikler kesildi. Banlanir miyim ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• troll-mode: on
    off hem de nasıl banlanırsın en az 1 ay
    troll-mode: off
    eğer üst üste gelmediyse tek leaveden suspend almazsın eğer başka türlü şeylerden şikayet edilmiyosan(feed olur, küfür olur vsvs)
  • Kısa aralıklarla leavelerin olduysa yersin ban ama son leavinden bu yana uzun süre geçtiyse birşey olmaz.
  • Ne tesadüf dün bende de oyunun ortasında elektrikler kesildi Hem de yeniyorduk...
  • Off gitti acc. geçmiş olsun 6 yıl ban.
  • Bende de ranked sırasında elektrikler gitti. Kaç elo kaybettim merakla bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ss4Gogeta bu tarz konular acıp birde oyuna yeni baslayıp soru soranlarla dalga gecebiliyorsun.
  • ilk basladıgımda çok korkuttular ban fln üzülüodum :) ,simdi hiç takmıom arabir tribunal ban atıyorlar okadar
  • internetin kopmasıyla oyundan düşme ile direkt alt+f4 çıkmak farklı. İnternet nedeniyle düştüğünde ban alma ihtimalin daha düşük. Ama böyle bi durumda muhtemelen alt+f4 çekmiş gibi olursun. Arkadaşların da dedikleri gibi eğer ard arda değilse falan birşey olmaz.
  • şuanda ranked champ select ekranındayım . 1 tane adam içtiğin söylüyor ve kayle aldı saçma sapan konusuyor aşşağıdan. Şimdi ona sövsem , banlanırmıyım ki ?
  • ban a inanmıyorum ama bi güç var
  • quote:

Orijinalden alıntı: balistikus8

ban a inanmıyorum ama bi güç var

Cidden sesli güldüm
  • Eskişehirlimisin burda hergün 2-3 kere kesiliyor oyunda reconnect olup özür diliyorum (tabi oyun bitimine yakın)
  • şikayet ederlerse banlanırsın
  • Benimde bilgisayar çok ısındı kapandı bir maçta 3-4 kez hiç bir şey olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif_1991

Ss4Gogeta bu tarz konular acıp birde oyuna yeni baslayıp soru soranlarla dalga gecebiliyorsun.

hell yeah
  • 1 kere çıkmak zorunda kalmıştım.1 gün banlanmıştım.Hemen yapıştırıyorlar şikayeti insafsızlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif_1991

Ss4Gogeta bu tarz konular acıp birde oyuna yeni baslayıp soru soranlarla dalga gecebiliyorsun.

Troll konulara troll cevap atılır kardeşim ne yani?
  • 2013 yılına kadar ban, 2012 de dünya yok olucağı için,
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.