Şimdi Ara

Bankkart ile Google Wallet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenci bursu için verilen Ziraat Bankkart Maestro kart ile google play e baglamak istiyorum ve daha 3. Haftadan 4000 giriş alan bloguma reklam ekleyip blogu geliştirmek istiyorum ama kart numarasi doğru olduğu halde her seferinde hata veriyor. Telefondan da denedim pc den de. Ama yanlış demesi saniye sürmüyor. Yani veritabanını araştırıp bakmıyor sanki eksik girdi varmış gibi uygunsuz diyor geçiyor. Ama eminim kart numarasi doğru ve sayısı tam. Ne yöntemler deneyebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel
  • blogda sorun var
  • kredi karti(master card mi ne oluyor) o degilse kabul etmiyor yurt disi bazli siteler. paypal filanda sorun cikartiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • debit kartını kabul etmiyor.
  • seninki debit yani banka kartı onu kabul etmiyor visa veya master card olması lazım maestro değil
  • Kitmaker kullanıcısına yanıt
    herhangi bi ziraat şubesine git internet bankacılığı sözleşmesi imzala . Eğer imzalamadıysan kart bilgilerini doğru girdiğinden emin ol . Kartın üzerindeki tarihi yanlış yazıyo olabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhax

herhangi bi ziraat şubesine git internet bankacılığı sözleşmesi imzala . Eğer imzalamadıysan kart bilgilerini doğru girdiğinden emin ol . Kartın üzerindeki tarihi yanlış yazıyo olabilirsin.

ziraat internet sitesinden de halledebiliyorum, aynı kapıya çıkar değil mi? yine de gidip imzalamam gerekiyorsa direkt gidip yapayım
  • Kitmaker kullanıcısına yanıt
    valla bende ekleyemiyodum google wallete kartımı bankayı aradım şubeye gidip internet bankacılığı sözleşmesi imzalamanız gerek demişlerdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.