Şimdi Ara

BankAsya İnternet Şubesine İlk Defa Gireceklere Ücretsiz Çikolata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.bankasya.com.tr/kampanya-detay.aspx#kampanyalar/bayram-cikolataniz-bizden.aspx

Arkadaşlar yarın son gün bende geç gördüm burada da konusu yoktu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 5 Ağustos 2013; 16:01:25 >

• Kahvedünyası'nın çikolataları Bim'de 2-3 lira. Buona Çikolata kaplı badem en iyisi 3,25 mi ne. Topitanemi zaten biliyorsunuz onu da kahvedünyası üretiyor.
  • Kart ücreti almaya başladıkları an tüm kartlarımı kapattırdım,onların olsun çikotalataları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImagınePerest -- 5 Ağustos 2013; 16:21:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImagınePerest

Kart ücreti almaya başladıkları an tüm kartlarımı kapattırdım,onların olsun çikotalataları.

+1
    gördüğüm en gereksiz banka
    bana bir tane özelliği söyleyin şu yüzden kullanılabilir diye
    abilere hizmet dışında, anlayan anladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 5 Ağustos 2013; 16:33:27 >
  • quote:

Kart ücreti almaya başladıkları an tüm kartlarımı kapattırdım,onların olsun çikotalataları.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

+1

+2
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

+1
    gördüğüm en gereksiz banka
    bana bir tane özelliği söyleyin şu yüzden kullanılabilir diye
    abilere hizmet dışında, anlayan anladı

çalışanları dindar

edit: bide faiz yok^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayvan eti Yiyen -- 5 Ağustos 2013; 16:48:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kart ücreti almayan banka var mı? Diğer bankaların kartlarını da kapattırdın mı?
  • YapıKredi World Gold, YapıKredi Opet WorldCard, CardFinans Gold, Halkbank ParafCard, TEB ÜniversiTEB, ING Pegasus Plus, VakıfBank Kamu-Sen, İş Bankası İş'te Üniversiteli

Hiçbirine bugüne kadar tek kuruş aidat ödemedim.

• quote:

YapıKredi World Gold, YapıKredi Opet WorldCard, CardFinans Gold, Halkbank ParafCard, TEB ÜniversiTEB, ING Pegasus Plus, VakıfBank Kamu-Sen, İş Bankası İş'te Üniversiteli

Helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

quote:

YapıKredi World Gold, YapıKredi Opet WorldCard, CardFinans Gold, Halkbank ParafCard, TEB ÜniversiTEB, ING Pegasus Plus, VakıfBank Kamu-Sen, İş Bankası İş'te Üniversiteli

Helal olsun.

öğrenci kartlarından aidat kesilmiyor, arkadaşın kara kaşına kara gözüne hayran olduklarından değil
    ha madem öğrenci, futbolcu kartı toplar gibi bu kartlar da nedir dersen ,orasını bilemem

• quote:

quote:

quote:

Helal olsun.

öğrenci kartlarından aidat kesilmiyor, arkadaşın kara kaşına kara gözüne hayran olduklarından değil
    ha madem öğrenci, futbolcu kartı toplar gibi bu kartlar da nedir dersen ,orasını bilemem

Gold kart diyor adam öğrenci adama gold kart mı verirler mantıklı düşünün biraz Tüketici hakem heyetiyle aldığını imâ etmiş arkadaş. Çok da iyi yapmış.

• quote:

quote:

Kart ücreti almayan banka var mı? Diğer bankaların kartlarını da kapattırdın mı?

Sen nereden biliyorsun benim diğer bankalarda kartım olduğunu?
    Madem merak etmişsin söyleyeyim,maaşımı iş bankasından aldığım için vadesiz hesap ve kart ücreti ödemiyorum.
    Ve şuan sadece iş bankasının kartını kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

quote:

quote:

Helal olsun.

Gold kart diyor adam öğrenci adama gold kart mı verirler mantıklı düşünün biraz Tüketici hakem heyetiyle aldığını imâ etmiş arkadaş. Çok da iyi yapmış.

üniversiteb,işte üniversiteli demiş, üniversiteli olmayana verirler mi
    muhtemeln öğrencilikten önce ve sonrasında aldığı kartlardan bahsediyor, senin dediğin şekilde de almış olabilir,ya da otomatik ödeme talimatı
    aslında kendisine sormak lazım, söz sende sayın sonurakar ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

quote:

quote:

Helal olsun.

üniversiteb,işte üniversiteli demiş, üniversiteli olmayana verirler mi
    muhtemeln öğrencilikten önce ve sonrasında aldığı kartlardan bahsediyor, senin dediğin şekilde de almış olabilir,ya da otomatik ödeme talimatı
    aslında kendisine sormak lazım, söz sende sayın sonurakar ?

Hem okuyup hem çalışıyor olamaz mı

• @[C_a_N_e_R] İlk kredi kartını İş Bankası'ndan aldım, İş'te Üniversiteli kart. Mezun olduğum halde öğrenci kartları hâlâ duruyor. (İş'te Üniversiteli - ÜniversiTEB)
    Kredi kartı almak için ya gelir belgeliyorsun ya da KKB siciline bakılıyor, öğrencilik zamanında YapıKredi WorldCard klasik aldım, ilk sene kart aidatı yoktu, kullandım ve bir sene geçmeden iptal ettirdim. Bir sonraki sene aradılar ve 2 sene kredi kartı aidatı almayacaklarını ve Gold kart göndereceklerini söylediler, ben de kabul ettim. Opet WC da aynı şekilde, aradılar kart aidatı olmadan göndereceklerini söylediler.

CardFinans Gold aidatı yansıtıyor, arıyorum Müşteri Hizmetleri'ni İPTAL ediyorlar. ING Pegasus Plus ve Halkbank ParafCard da malum.

VakıfBank Kamu-Sen ise babamdan kalma bir kart, arada lazım oluyor, kart aidatı olmadığından 6000 TL limitli kart yedekte duruyor.

@mahmut716 Kartların hepsini kullandığımdan değil, kampanyalar olunca katılıyorum o kadar. Hem bir masrafı da yok... Nasıl?

• Konuyu ne karıştırdım bea...

• quote:

ben de 30 haziranda telefonla kapattırdım 10 temmuzda üyelik ücreti koymuşlar.
    arıyorum atlatıp duruyolar.
    nasıl yapsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faiz yerine kay payı deyince günah olmaktan çıkaran banka türü .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tc_kadir_trabzon

faiz yerine kay payı deyince günah olmaktan çıkaran banka türü .

aynı şey değil hocam, araştır istersen.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.