Şimdi Ara

Bankamatik kartları hakkında soru işaretlerim var arkadaslar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KG#5

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanozturk

Öncelikle merhaba arkadaslar
    Ben internetten alısveris yapmak istediğimde sitelerin güvenli oldugunu babama birtürlü anlatamadım Ben öğrenciyim(18 den büyüğüm). Bankamatik kartı almak istiyorum. Amacım para biriktirmek, internetten alısveris yapmak, havale vs..
    Ama duyduklarıma göre yıllık ücret kesiyorlarmıs. Kimisi diyor yasa var kesemez. Kimisi diyor o kredi kartıyla ilgili bir yasa, bankamatikte kesebilirler.
    Ücret kesmeyen bir banka var mı? Ziraat diye duydum doğru mudur? Var mıdır bilgisi olan şimdiden teşekkürler.
    Not: Kredi kartıyla ilgili bilgilerinizi lütfen paylasmayın

edit: özür dilerim öğrenci dedim. dersane öğrencisiyim haftaiçi yani öğrenci belgem söz konusu değil

ben Ziraat Bankası kullanıyorum, açılış ve yıllık kesinti ücreti yok.

peki ziraat bankasından hangi kimlikle aldın. öğrenci maaşlı vs sıfatıyla mı. yoksa benim gibi düz maaşsız bir vatandaş olarak mı. bir de fatura talimatı mı verdin?

• şimdi detaylı olarak yazacaktım ama mesai bitti yarın yazarım.
  • quote:

arkadaslar bu konuda önemli bir bilgi buldum diyebilirim bank asyadan.
    Kaynak:http://www.bankasya.com.tr/bireysel/asya_nakit24.jsp
    İçerik:
    AsyaNakit

Asya Nakit (Debit) kartı; ATM'lerde işlem yapabileceğiniz ve alışverişlerinizde hesabınızdan ödeme aracı olarak kullanabileceğiniz hesaba erişim kartınızdır.
    Asya Nakit Kartınızı; Asya24 ATM'lerimizden ve Ortak ATM'lerden para çekme, bakiye sorma ve diğer işlemleriniz için kullanabilirsiniz.
    VISA Electron ve Maestro kart kabul eden ve Plus ve Cirrus amblemi bulunan tüm işyerlerinde, ödemeleriniz için para yerine AsyaNakit kartınızı da kullanabilirsiniz. Kullanım esnasında kartınızın ATM şifresini, POS cihazına girmeniz istenecek, şifre doğrulaması neticesinde Bank Asya'daki cari hesabınızdan alışveriş tutarınız kadar düşülerek ödemeniz gerçekleştirilecektir. Yanlış şifre girilmesi durumunda sistem işlem yapılmasına izin vermeyecektir. Cari hesabınızın bakiyesi alışveriş tutarınız için yeterli değil ise ödeme gerçekleşmeyecektir.
    AsyaNakit Kartı, Bank Asya'da hesabı olan ya da yeni hesap açtıran bütün müşterilerimize ücretsiz olarak verilmektedir.
    Hesabınızdan işlem yapmasını istediğiniz yakınlarınız için dilerseniz ek kart çıkartabilirsiniz.
    Ek kartlarınız ile kullanılmasını istediğiniz hesaplarınıza sınırlama getirebilirsiniz.
    Asya24 ATM' lerimizde, AsyaNakit kartınızı kullanarak; hesap bilgilerinizin yanı sıra kredi kartı bilgilerinize de ulaşabilirsiniz.
    AsyaNakit kartınızı ATM'lerde ve Alışverişlerde kullanabilmeniz için şifre oluşturmanız gerekmektedir
    .

bu metinde yer alan tam aradıgım sey öyle mi? arkadaslar bu visa electron ve maestro kabul eden derken internet alısverisiyle alakalı değil mi?

bende var asya bankın kartı ota b.ka para kesiyor.bakma sen öyle yazdıklarına.yıllık 40 lira hesap işletim ücreti alıyorlar.ekstreler içinde ayrıca 1.5 tl alıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0RhuN!!

quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Halbankası otomatik ödeme verirseniz kesmez ben ev telefonunu verdim.işbankasından hariç öğrenciden para kesmeyen banka var mı.bir hesaba para biriktirmem gereklide

işbankası da otomatik ödeme talimatı verince kesmiyor

İş bankası öğrenciden otomatik ödeme yapmadan da kesmiyor.iş bankası hariç para öğrencıden para kesmeyen bankalar lazım
  • Extragenç alabilirsin para kesmiyor, aylık 2k işlem yapıyorum herhangi bir kesinti olmuyor.Kartın içindekiyle alışverişte yapıyorum.Havale//eftyi cepten yaparsanda hiç para almıyor
  • öğrenciysen veya bir kaç otomatik ödeme talimatı verirsen garanti kesmiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0RhuN!!

quote:

Halbankası otomatik ödeme verirseniz kesmez ben ev telefonunu verdim.işbankasından hariç öğrenciden para kesmeyen banka var mı.bir hesaba para biriktirmem gereklide

işbankası da otomatik ödeme talimatı verince kesmiyor

İş bankası öğrenciden otomatik ödeme yapmadan da kesmiyor.iş bankası hariç para öğrencıden para kesmeyen bankalar lazım

Ben zaten öğrenci değil, normal hesaplardan bahsediyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntas -- 12 Eylül 2011; 18:26:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KG#5

quote:

Öncelikle merhaba arkadaslar
    Ben internetten alısveris yapmak istediğimde sitelerin güvenli oldugunu babama birtürlü anlatamadım Ben öğrenciyim(18 den büyüğüm). Bankamatik kartı almak istiyorum. Amacım para biriktirmek, internetten alısveris yapmak, havale vs..
    Ama duyduklarıma göre yıllık ücret kesiyorlarmıs. Kimisi diyor yasa var kesemez. Kimisi diyor o kredi kartıyla ilgili bir yasa, bankamatikte kesebilirler.
    Ücret kesmeyen bir banka var mı? Ziraat diye duydum doğru mudur? Var mıdır bilgisi olan şimdiden teşekkürler.
    Not: Kredi kartıyla ilgili bilgilerinizi lütfen paylasmayın

edit: özür dilerim öğrenci dedim. dersane öğrencisiyim haftaiçi yani öğrenci belgem söz konusu değil

ben Ziraat Bankası kullanıyorum, açılış ve yıllık kesinti ücreti yok.

peki ziraat bankasından hangi kimlikle aldın. öğrenci maaşlı vs sıfatıyla mı. yoksa benim gibi düz maaşsız bir vatandaş olarak mı. bir de fatura talimatı mı verdin?

direk hesap açmak istiyorum diye gittim sadece bana sorduğu öğrenci misin asker misin sorusuydu :) fatura falan da vermedim.

•  Bankamatik kartları hakkında soru işaretlerim var arkadaslar

arkadaşlar bunun hesap numarası hangisi??
  • kuveyttürk bankası ücret kesmiyor internet bankacılığından eft ücretsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yersen135 -- 14 Eylül 2011; 22:04:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.