2015 sonbaharında İş Bankası'ndan hesap açtırdım, 2 3 kez kullandım banka kartını. Kredi kartı çıkartmadım. 2016 ilkbaharında banka kartım yanlış şifre girmekten bloke oldu. Hesapta para yoktu zaten. İnternet bankacılığı şifremi bile hatırlamıyorum. Yarın şubeye gidip hesabımı kapattırmak istediğimi söyleyeceğim. Öğrenci belgesi ile açtırmamıştım hesabı. Tam hatırlamıyorum hesabı açtırdığımda üniversiteye başlamış mıydım başlamamış mıydım diye. Öğrenci belgesi ile gitsem yine de 3 yılın hesap işletim ücretini isterler mi?
Geçen ay Garanti Bankası'ndan maaş hesabı açtırdım. Sözleşmeyi okumadan imzaladığımdan kredi kartı da gönderdiler. Kartı aktifleştirmedim. Yani sms ile şifre almak falan gerekiyor ya, hiç dokunmadım duruyor öyle. Yarın şubeye gidip kredi kartımın iptalini istesem para isterler mi? Bir de 1 ay sonra son maaşım da yatıyor, 1 ay sonra da hesabımı kapatmak isteyeceğim, o zaman da para isterler mi?
2 durumda da istemezler.Gidip hepsini kapatabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme