Şimdi Ara

Banka Online Genel Yetenek Sınavı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar okul bitti iş başvurularına başladık. bir bankadan online g. yeetnek sınavı linki geldi ama kamera ve mikrofon bağlamamı istiyor sınavlar görüntülü şekilde mi yapılıyor ?

ona göre takım elbise falan giyip çözeceğim sınavı. daha önce giren varmı böyle bir sınava.

ve webcam kaliteli değil onun yerine telefondan ya da tabletten açsam sizce olur mu ?

• Takım elbiseye gerek yok pozisyon ne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burumbic kullanıcısına yanıt
    İç Kontrolör Yardımcısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santiago Munez -- 20 Temmuz 2017; 21:29:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pozisyon iyiymiş gişe operasyon vb olsa hiç bulaşma diyecektim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burumbic kullanıcısına yanıt
    aynen hocam 3 bankada denetçi vs ilanlarına başvurdum genel merkezler için birine sınava girdim, diğeride online sınava çağırdı diğerinden de yanıt bekliyorum olacak inş birisi
  • Takım elbiseli olarak katılmanızın faydası olacağını düşünüyorum. Tablet yada mobil cihazdan erişim sorunu yaşayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

aynen hocam 3 bankada denetçi vs ilanlarına başvurdum genel merkezler için birine sınava girdim, diğeride online sınava çağırdı diğerinden de yanıt bekliyorum olacak inş birisi

Hocam bankacılık okudum daha önce böyle bir mülakata katıldım, giyimine dikkat etmen avantajdır derim.. iç kontrolör için spk lisans 3 isteniyor muydu hatırlamıyorum, yada gerekli belge falan var mıydı bilmiyorum teftiş güzel iştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss ve dgs online soru çöz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.