Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (1532. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: YÜZBAŞI 1976 , .montana. Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil
5 sn
93.259
Cevap
2.110
Favori
8.289.717
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
282 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15301531153215331534
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiba bende dolara 0,20 görünüyor kişiye özel faizmi acaba 2 çok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an kur korumalı maliyeti hazineye 25-30 milyar lira arası.Dönüşlere daha var.Ama bir şok dalga ile dolar 17-18 olursa o zaman kur korumalının maliyeti 100 milyar lirayı geçecek.Zaten para yok.Ancak o zaman faizi 10-15 puan artırırlar ,kur korumalı mevduatların yükünden kurtulmak için.Amaç da buydu zaten.Millete kur korumalı iteleyip doları düşürmek,eğer dolar yine de yükselirse bir bahaneyle (ukrayna-rusya savaşı gibi) şok faiz artışına bahane bulunarak doları yine düşürmek.Merkezin faizi 14 ama piyasa faizi şu an 25 küsür.10-15 puan faiz artışıyla hoop dolar yine 12-13 seviyesine gelir ve kur korumalının hazineye maliyeti sıfır olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 9 Mart 2022; 17:21:25 >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

musterı temsilcisini arayıp guncelleme gerekıyor .. Dun TL 19.50 yaptı

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

Kişiye özel değil, şu anda hoşgeldin kampanyası var. bende olmuyor imiş. ama belki sana yeni açtın müşteri temsilcin ile görüş günceller veya ablanın adına açarsın görüntülü görüşmeyle , kendin takip edersin başka yakınına hoşgeldin ile olur dedi, )

sadece mobil den görüntülü arayıp hesap açanlar sonradan kiraz hesap başvurusu yapınca veriliyor, bana da %0,15 veriyor şu anda ( burgan da pasif daha düşük ama %1.25 den günlükte )

ama biradere bugün açtık pasif bakiye üzeri hoşgeldin süresince %2 gerçekten son zamanların iyi oranı.

%2 ekran görüntüsünü attım birader 2bin USD ile açmış 1500 USD pasif te :P para miktarını yükseltecek hoşgeldin süresince . ( bana verilmedi yani hatta sendeki %020 bende %015 devam faiziyle )

hesaplar karışmasa üşenmem burgandan talimat verip yarın şubeden çekersem biraderin fibaya yatırırım. Ama hesaplarımız getiriler vs karışır. o şimdi ekler çeker vs vs ,

ama üşenmesem gider valideye açarım , yararlanmak için. ( üşenmenin haricinde valide 78 yaşında koltuk değnekli görüntülü görüşme olayı olsada her halükarda şubeyle işi olsun istemem , fiba da çok yakınımda değil)

yararlanmak isteyen için paylaştım. bana yaramasada birileri kaçırmasın. ÜSt mesajda %2 USD fotosunun haricinde TL kampanyalarıda var imiş, hatta 500TL harcama ile artı faiz eklentiside varmış. Euro ve altını hiç sormadım , onlarda da hoşgeldin olabilir.

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 9 Mart 2022; 17:41:37 >

• Kur korumalı mevduat nasıl acaba TL ıcın? Fiba 19.50 verıyor gunluk kıraz hesapta

• OnurFB1453 kullanıcısına yanıt

Amaç belki bu dur ? Akıl mantık dışı % 50 kusur sözde enflasyona % 14 faiz ile insanları ezdiren dövizi hortlatan yanlışlıkla yapmamıştır sanırım

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bu tip senaryolar olmaz değil yapacaklar. Bu yüzden mümkün olduğunca dolar seçim arefesinde riskli faizi artırıp piyasa mecbur sakinlesmesi lazım seçimi sözde garantilemek için. Göstermelik 2 3 ay yükseltir bunlar kazansa bile sömürü ye devam eder o yüzden mantıklı davranmak lazım. Sepet yapılması lazım. Usd de durmam artık ben

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada **** %20 için son günler diye mesaj atmıştı haberiniz olsun

• fearless_X kullanıcısına yanıt
    Adam ben ekonomistim dedi duymadin mi sen :)

• Kişiye özel değil, şu anda hoşgeldin kampanyası var. bende olmuyor imiş. ama belki sana yeni açtın müşteri temsilcin ile görüş günceller veya ablanın adına açarsın görüntülü görüşmeyle , kendin takip edersin başka yakınına hoşgeldin ile olur dedi, )

sadece mobil den görüntülü arayıp hesap açanlar sonradan kiraz hesap başvurusu yapınca veriliyor, bana da %0,15 veriyor şu anda ( burgan da pasif daha düşük ama %1.25 den günlükte )

ama biradere bugün açtık pasif bakiye üzeri hoşgeldin süresince %2 gerçekten son zamanların iyi oranı.

%2 ekran görüntüsünü attım birader 2bin USD ile açmış 1500 USD pasif te :P para miktarını yükseltecek hoşgeldin süresince . ( bana verilmedi yani hatta sendeki %020 bende %015 devam faiziyle )

hesaplar karışmasa üşenmem burgandan talimat verip yarın şubeden çekersem biraderin fibaya yatırırım. Ama hesaplarımız getiriler vs karışır. o şimdi ekler çeker vs vs ,

ama üşenmesem gider valideye açarım , yararlanmak için. ( üşenmenin haricinde valide 78 yaşında koltuk değnekli görüntülü görüşme olayı olsada her halükarda şubeyle işi olsun istemem , fiba da çok yakınımda değil)

yararlanmak isteyen için paylaştım. bana yaramasada birileri kaçırmasın. ÜSt mesajda %2 USD fotosunun haricinde TL kampanyalarıda var imiş, hatta 500TL harcama ile artı faiz eklentiside varmış. Euro ve altını hiç sormadım , onlarda da hoşgeldin olabilir.

• Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) 

• O degilden3ngun onceye kadar Euro 15,50 alamadık makas diye şimdi füze arkadaş TL hariç neye yatirirsan yatır değer kazanıyor.
    Seve. Seve faiz arttıracak lar bu sürdürülebilir bir durum değil.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Hocam bende şuan 0.20 gösteriyor ne yapabilirim aramam mi lazım

• ottoserdar O kullanıcısına yanıt

Tükürdüğünü yalayacak yani birileri Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) 

• Miga kullanıcısına yanıt
    Ona acı reçete diyorlar:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • petrol 20 dolar düşmüş,doların en çok değer kaybettiği günde bile tl yine değer kaybetti ne gündü böyle

• kimliksiz41 kullanıcısına yanıt

Doları durdurabilmeleri için 42 puan daha vermeleri gerek bu ay. 5 puan kurtarmaz, 42 ile kafa kafaya kurtarır.

İstanbul'da enflasyon yüzde 55 üstünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 9 Mart 2022; 23:6:39 >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt

Rusya'da savaş var iken onlar 10,5 puan artış yaptı. Faizini 9.5 tan 20 ye çıkardı. Bu arada Rusya'da yıllık enflasyon 10,5 ki daha rublenin aşırı değer kaybı yansımadı. Maalesef artık ülkeler faiz konusunda cömert değil. ABD enflasyon 7, faiz 0. Hadi onlarda faizi Mart 15 te 0.25 yaptıklarini varsayalım.

Özetle çok yüksek faiz artışı zor görünüyor.

Negatif reel getiriye mahkumuz bizde. Bu yüzden farklı yatırım araçlarına mecbur kalıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hisar18 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15301531153215331534
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.