Şimdi Ara

banka kartımı kaybettim yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün galiba cüzdanımı yürürken düşürdüm.İçimde kimliğim ve burs aldığım için banka kartım vardı.İçinde önemsiz derecede param vardı ama başıma bela olmaması için kartı iptal etmek istiyorum.Acaba kimliğim olmadan kartı iptal edebilir miyim ?not 18 yaşından küçüğüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: g@riban

dün galiba cüzdanımı yürürken düşürdüm.İçimde kimliğim ve burs aldığım için banka kartım vardı.İçinde önemsiz derecede param vardı ama başıma bela olmaması için kartı iptal etmek istiyorum.Acaba kimliğim olmadan kartı iptal edebilir miyim ?not 18 yaşından küçüğüm

git hemen emniyete kimliğimi kaybettim de, ordan da bankaya git iptal etmese bile en azından haberdar etmiş olursun adamları. ondan sonrada gazeteey ilan vermelisin kimliğimi v.s kaybettim diye
  • arkadaşım, kart senin adına ise ya da yakın bir akrabanın ise hemen bankayı arıyorsun, onun adına konuşuyorsun kart sahibinin annesinin kızlık soyadını soruyorlar söylüyorsun ve neredeyse 30 sn içinde kart kapatılıyor. telefondan yapılıyor genelde bu işler ve çok basit, bankadan yapmazlar zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.