Şimdi Ara

banka kartı için maximum mu world play mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yarın hesap açtırıcagım hangi banka kartı daha avantajlıdır gerek kazandırdıgı puanlar gerek yaptıgı kampanyalar acısından en iyi ogrenci kartı hangisidir.

teşekkurler

• up lutfen fikir verebilecek yok mu?
  • maximum derim bende kullanıyorm bi sorun yasamadım
  • Bence World Play İmkanları Geniş,Zaten Piyasanın En Çok Tutulan Kartı
  • hepsi kötü
  • Arkadaşlar yeni konu açmadan bende sormak istiyorum. Bir banka hesabı açtırmak istiyorum kendime ama 40 yılda bir kullanacağım. Hangi bankadan açtırmalıyım? Yani sadece biri bana para gönderirken kullanacağım başka zaman kullanmam. Ücretler ne olur?
  • Dostum bir düzeltme yapalım banka kartı ayrı şey kredi kartı ayrı şey. eğer banka kartı yani mevduat kartı çıkaracaksan iş bankası daha avantajlı her yerde şubesi var. ama kredi kartı çıkaracaksan kesnlikle world play club çıkarmanı öneririm ben aylık 300 tl harcıyorum bu kartla ve bir yılda yaklaşık 160 küsür tl world puan kazandım ayrıca belli aralıklarla da turkcellime 20-30 play club tan hediye kontör geliyor. play clubun kampanyaları da süper tam gençlere göre kesinlikle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Axess mi Maximum mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki world'ün üniversite öğrencilerine özel kredi kartı var mı limiti nedir ondada harcadıkça bu kadar çok world puan kazanılıyor mu?Teşekkürler.
  • kredi kartı degil mevduat hesaplı banka kartı olacak.cok yakınımda yapı kredi var eger kampanyaları iyiyse play club benim için daha iyi olur.ama okadar onemli degil sonucta aıbademdeyim birsuru banka var onemli nokta hangi kart daha avantajlı ise onu almak istiyorum

soyle soriyim her yonden en cok kazandıran hesap işletim ucreti olmayan ogrenciler için en iyi banka kartı hangisidir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

kredi kartı degil mevduat hesaplı banka kartı olacak.cok yakınımda yapı kredi var eger kampanyaları iyiyse play club benim için daha iyi olur.ama okadar onemli degil sonucta aıbademdeyim birsuru banka var onemli nokta hangi kart daha avantajlı ise onu almak istiyorum

soyle soriyim her yonden en cok kazandıran hesap işletim ucreti olmayan ogrenciler için en iyi banka kartı hangisidir?

Benimde bir cevaba ihtiyacım var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orjinalden alıntı: magicool

kredi kartı degil mevduat hesaplı banka kartı olacak.cok yakınımda yapı kredi var eger kampanyaları iyiyse play club benim için daha iyi olur.ama okadar onemli degil sonucta aıbademdeyim birsuru banka var onemli nokta hangi kart daha avantajlı ise onu almak istiyorum

Benimde bir cevaba ihtiyacım var.

up

• hort.
    Play Banka kartı öğrencilerden işletim ücreti almıyor.
    İş'te Üniversiteli paketini alırsanız onda da herhangi bir ücret alınmıyor. Fakat pakette kredi kartı + vadesiz mevduat hesabı 2si bir arada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.