Şimdi Ara

Banka Kara listeye nasıl girilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar babam bankadan tüketici kredisi çekti , ver ödemesi gereken son 2 taksiti ödemedi. Bankadan aradılar borç tahsilat kısmından aradıklarını ve hemen borçu ödememiz gerektiğini söylediler.

Şuan 70 gündür tüketici kredisinin birikmiş taksitlerini yatırmadık acaba kara listeye mi girdik ? Bu kara liste olayı taksit bazında mı yoksa gün bazında mı değerlendiriliyor ? Bazı yerlerde 90 gün vss diye okumuştum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif_dh -- 1 Şubat 2015; 13:27:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Borcu yatırsanızda durum kel.......

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Arandığınıza göre,durum kötü.....

Borcu yatırsanızda durum kel.......

Yani 90 gün dolmadanda kara liste veya gri listeye girebiliyoruz değil mi ?

• 1 gün geciksede 90 fün geciksede sonuç aynı fark etmez kkb bildirir banka ama banka gözünde yakın izleme uzak izleme var uzak 30 gün içinde banka geciktikden sonra sizi izler yakın izlemede artık durum idari takibe atar dosyayı burda sizi arar korkutmaya çalışır banka nede olsa banka avukata dosya vermektende borcu almaya çalışır sizinle tekrar size ödeme planı yapabilirler birazda bankaya göredir bu bazıları yapmaz idari takip 90 gündür +- 10 gün daha idari birim elinde tutar dosyayı arar sizi der söz verdiğiniz ödeme yapılmadı eğer yapılmazsa avukata vereceğiz der sonrası zaten sıkıntı

Aile olarak babanızı borcu ödemeye ikna edin....Sizde yardımcı olun haliyle....Forum olarak şimdiye kadar kimsenin borcu ödenmedi....

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Yukarı çekmenin faydası yok.....

Aile olarak babanızı borcu ödemeye ikna edin....Sizde yardımcı olun haliyle....Forum olarak şimdiye kadar kimsenin borcu ödenmedi....

Ben foruma borcumu ödeyin demiyorum , kara liste ile ilgili bir soru sordum. Bunun mevzuatını bilen varsa bilgilendirsin.

Boş muhabbete gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: salihbocX

Uzunca yazdık anlamamış kendi haline bırakalım daha ne yazmalıksak kara liste ile alakalı

Nokia konularında yıllarca trölük yapıp konularda ki üyelere sataşan , 9 defa üyelik alıp 9 defa forumdan sınırsız kovulan salih boc arkadaşımızdan
    şaşırtan sözler
    Galiba 10. üyeliğini alınca yönetim artık banlamaktan sıkıldı değil mi salicboc X

Bu arada konuda 1 kişi bilgilendirme yaptı diye konuyu kapatacak değilim birkaç kişininde yorumuna ihtiyaç duyuyorum. Senin bilmediğini bilen birisi vardır yada onların bilmediğini sen biliyorsundur. Ne demişler 1000 bilsende yinede 1 bilen kişiye daha sor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif_dh -- 3 Şubat 2015; 12:32:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dedektif_dh

quote:

Orijinalden alıntı: salihbocX

Uzunca yazdık anlamamış kendi haline bırakalım daha ne yazmalıksak kara liste ile alakalı

Nokia konularında yıllarca trölük yapıp konularda ki üyelere sataşan , 9 defa üyelik alıp 9 defa forumdan sınırsız kovulan salih boc arkadaşımızdan
    şaşırtan sözler
    Galiba 10. üyeliğini alınca yönetim artık banlamaktan sıkıldı değil mi salicboc X

Bu arada konuda 1 kişi bilgilendirme yaptı diye konuyu kapatacak değilim birkaç kişininde yorumuna ihtiyaç duyuyorum. Senin bilmediğini bilen birisi vardır yada onların bilmediğini sen biliyorsundur. Ne demişler 1000 bilsende yinede 1 bilen kişiye daha sor.

10 değil 100 üyelik alsam sana ne artı nokia konusunda tam tersi aslında ama neyse genç arkadaşım senin derdin büyük o yüzden sana şimdi giydirme yapmak istemiyorum kara listeni hallet önce sen ak olursan görüşürüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.