Şimdi Ara

Banka hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 yaşından küçüğüm ve internetten iddaa oynamak için banka hesabı açmak istiyorum ve birkaç sorum olacaktı.

1-) Öğrenciler için açılan hesap ile iddaa oynanılır mı? ( Hayır ise yakınımla gidip onun adına açacağız)

2-)Banka hesabı açmaya giderken yanımıza neleri almalıyız?

3-)Birde hesap ücreti almayan ya da en az alan banka hangisi?

• Straight Edge Messiah kullanıcısına yanıt
    Dostum , 18 yaşından küçükler velisi olmadan hesap açtıramıyorlar diye biliyorum.Büyük ihtimallede böyle.

hesap açtırmak için artık sadece nufus cüzdanı,ehliyet yada pasaport yeterli.Eskiden ikametgah yada fatura isteniyordu ama o kalktı.artık bankalar direk adres kayıt sistemine bağlanıp ikametgah adrsesinizi görüntüleyebiliyorlar.

Hesap işletim ücreti Kuveyttürk bankası almıyor.Başka almayan varmı bilemiyorum.
  • Mobil ödeme var onu incele kardeşim iddaa için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoodan

Dostum , 18 yaşından küçükler velisi olmadan hesap açtıramıyorlar diye biliyorum.Büyük ihtimallede böyle.

hesap açtırmak için artık sadece nufus cüzdanı,ehliyet yada pasaport yeterli.Eskiden ikametgah yada fatura isteniyordu ama o kalktı.artık bankalar direk adres kayıt sistemine bağlanıp ikametgah adrsesinizi görüntüleyebiliyorlar.

Hesap işletim ücreti Kuveyttürk bankası almıyor.Başka almayan varmı bilemiyorum.

Velimle gideceğim zaten ama velimin pasaport ya da ehliyeti yok...
  • Parayı yatırmak sorun değil ama parayı çekmek için banka hesabı gerekiyor.
  • Straight Edge Messiah kullanıcısına yanıt
    Yani herhangi biri olur , nufus cüzdanı varsa yeterlidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Banka hesabı kiralama nedir
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.