Şimdi Ara

Banggood 30$'a 10$ indirim kuponu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
752
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Banggood yeni üyelere 30$ alt limitli 10$ indirim kuponu veriyor.

Faydalanın istedim.

Son kullanım tarihi 11 Eylül!

Not:%20 indirim bizim için değil, US ve EU depolarından alımda geçerli, o depolardan Türkiye'ye gönderi yapılmıyor!

Kupon sadece linkteki ürünlerde geçerli, pek sıcak sayılmasa da belki işine yarayan olur.

http://deals.banggood.com/deals/edm/topic/10annvnew.html?bid=25567&utmid=921&gasource=index-top-midbanner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasvegaswings -- 6 Eylül 2016; 0:37:57 >

• kayıt oldum ama bu ekran gelmedi.
  • Verse ne olur promosyonlu ürünlerde kullandırmıyor. Diğer sitelere göre fiyat anlamında kazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turqie kullanıcısına yanıt
    sayfaya girince banner çıkıyor oradan register olman lazım heralde.
  • evet öleymiş galiba ilk mesajı düzenliyorum silmek yerine
  • Şu projeksiyon cihazı baya uyguna geliyor, diğer sitelere göre zaten bu sitede oldukça ucuz bir de yanına 1-2 dolarlık bir ürün daha ekleyince 10 dolar düşüyor ve 25 dolar civarına geliyor. Cihaz iyidir kötüdür iş görür görmez bilmiyorum ama oldukça sıcak oluyor bu haliyle.

http://www.banggood.com/YG-300-LCD-Mini-Support-1080P-Portable-LED-Projector-Home-Cinema-p-1052155.html
  • germinall G kullanıcısına yanıt
    Cozunurluk 480p olaymis iyiymis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet çözünürlük düşük. ama amazondaki yorumlar baya iyi cihaz hakkında. filmdeki altyazılar bile çok iyi diyen de var, bir yorumda film için almayın diyen de. çocukları eğlendirmek için düşünülebilir.
    Aynen ben de yorumlari okudum cocuklar icin denmis genelde, biri de pokemon acmis onun goruntuyu koymus. 2-3 mtden pixeller seciliyormus bu nedenle vazgectim. Ama 60 tl gayet kelepir fiyat cok hosuma gitti siz linki atmadan once dikkatimi cekmemis hic o urun.
    Deri omuz cantasi daha mantikli sanirsam. Guzele benziyor.

Edit: Bir de sanirsam batarya cok kotuymus. 5000 mAh diyor 20 dk gidiyormus, ben sarjdan devamli goruntu verir saniyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 6 Eylül 2016; 4:56:39 >
  • m.banggood.com/Burning-Laser-301-Green-Laser-Pointer-Flashlight-High-Power-Laser-p-942416.html?utmid=921

Bu lazer turkiyeye gelir mi? Gelirse etrafa zarar vermeden nasil eglence amacli kullanabilirim?

• Bataryaya dikkat etmemiştim ben. İlanda hatta bakın ne yazıyor:

Power by lithium ion battery ( Not included the battery ). Oyuncak niyetine alın diyorlar:)
  • 30$ civarı tüm ürünleri 29.99 a satmak da tam çakallık olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hi, This product do not have battery and can not use battery. It need to be power by plug. Have a nice day.

Altta da böyle yazıyor hocam ilan düzgün konulmamış herhalde :D

• Xiaomi mi band 2 de gecerlimidir

• Banggoodun indirim kuponlari hep yalan 5/10 topladik puanlardan, sadec 4 dolar daha pahali olan urunlere uygulayabiliyoz

• tablet için BlitzWolf vb bir kaç şarj cihazı almak istiyorum ama amper değerleri ne olmalı bilmiyorum tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müdür42

http://www.banggood.com/Xiaomi-Mi4-5-inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-801-Quad-core-4G-Smartphone-p-1045950.html?utmid=921

bu nasıl arkadaşlar alınırmı

Alsak gelicek mi ?
  • Projeksiyon almıştım, iptal etmişler, fiyatı da 35$ yapmışlar. İşlerine gelmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.