quote:Orijinalden alıntı: Zloty Ben bandırmadayım hocam bütün iti kopuğu ordadır anadolu yazdığına bakma ayyıldız değil hocam normal anadolu , burada it kopuk olacağını sanmıyorum ama aynı bahçede anadolu öğretmen lisesi var
quote:Orijinalden alıntı: Problem? quote:Orijinalden alıntı: Zloty Ben bandırmadayım hocam bütün iti kopuğu ordadır anadolu yazdığına bakma ayyıldız değil hocam normal anadolu , burada it kopuk olacağını sanmıyorum ama aynı bahçede anadolu öğretmen lisesi var ordan mezunuyum iyi okuldur beğenirsin merak ettiğin şeyler olursa sorarsın
quote:Orijinalden alıntı: yunikboy quote:Orijinalden alıntı: Problem? quote:Orijinalden alıntı: Zloty Ben bandırmadayım hocam bütün iti kopuğu ordadır anadolu yazdığına bakma ayyıldız değil hocam normal anadolu , burada it kopuk olacağını sanmıyorum ama aynı bahçede anadolu öğretmen lisesi var ordan mezunuyum iyi okuldur beğenirsin merak ettiğin şeyler olursa sorarsın baldan mı mezunsunuz anadolu öğretmenden mi
quote:Orijinalden alıntı: Problem? quote:Orijinalden alıntı: yunikboy quote:Orijinalden alıntı: Problem? quote:Orijinalden alıntı: Zloty Ben bandırmadayım hocam bütün iti kopuğu ordadır anadolu yazdığına bakma ayyıldız değil hocam normal anadolu , burada it kopuk olacağını sanmıyorum ama aynı bahçede anadolu öğretmen lisesi var ordan mezunuyum iyi okuldur beğenirsin merak ettiğin şeyler olursa sorarsın baldan mı mezunsunuz anadolu öğretmenden mi bal bal