Şimdi Ara

Band of Brothers izleyen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba Arkadaşlar Bu dizi hakkinda pek birsey bulamadım forumda izleyen var mı yorumlarınız neler
    Teşekkurler
    Selamlar

• Çok güzel bir yapıt savaş filmlerinden hoşlanıyorsan kesinlikle izle her bölümü film tadında bir dizi, zaten çok fazla değil 7-8 bölüm olacaktı galiba zamanında trt de izlemiştim
  • Ne diyosun, bugune kadar yapilmis en iyi dizilerden biri (lost, PB`den falan 3 gomlek ustun. Ben siki bir lost izlicisiyim bu arada)

Lise Yillarindayken, Her persembe 21.45 (trt1) de veririlirdi, bilen bilir.
    Turkce Ismi: Kardesler Takimi

Dizi severler kesinliklee izlesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 4 Aralık 2008; 11:50:49 >
  • Hayatımda izlediğim en iyi savaş filmi
    mini dizi olarakda geçer 10 bölümdür
    Eğer savaş filmi arıosan
    şiddetle öneririm
  • Sağlam bir başyapıt, kesinlikle izlenmesi gerekir, 11 bölümdü galiba..
  • 10 bölümlük, 2.Dünya savaşı'nı, ve savaştaki bir Amerikan bölüğünün yaşadıklarını anlatan, ve anlatılanları gerçek kişilerden ve hayatlardan alan, Saving Private Ryan tadında, çok çok güzel bir dizidir.

Bir Spielberg & Tom Hanks yapımı diye biliyorum.
  • Izledigim en iyi dizilerden biri. Zaten 10 bolum oldugundan mini dizi gibi birsey. Her bolumu bir film tadinda. Izlemeyenler cok sey kaybeder.

Bende zamaninda Band of Brothers ile ilgili bir konu acmistim ama pek ilgi gormedi.

http://forum.donanimhaber.com/m_24260934/mpage_1/key_Band%2CBrothers//tm.htm#24260934
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorumlar su yönde git ve indir
  • 11 bölümden oluşur 10 bölüm 2.Dünya savaşında geçer 11.bölüm ise çekim arkası ekstra görüntüler vsvs kapsar...

Hayatında izliyebiliceğin en güzel dizi diyebilirim.Zaten Spielberg ve TOM HANKS'in imzasını taşıdığın duyman bile izlemene neden olucaktır.

Diziyi izlerken karakterler ile kendini özdeşleştirmenin yanında 2.dünya savaşında bir zaman makinası kullanıyormuşcasına geziniyorsun ...

Sonuç :KAÇIRMA!
  • süper bir dizi.10 bölümden olusuyor.gercek hayatttan alınma
  • Görsellik, konu gibi unsurlar bakımından aşmış mini dizi. 10 bölüm olması dezavantaj gibi dursa da, uzun süren bölümler sayesinde pek de sorun olmamaktadır. Bazı bölümlerde kendinizi savaş sahnelerinde bulabilir, gerçekçiliğin tavan yaptığına tanık olabilirsiniz. Dizinin dehşetül bölümlerinden biri de 'Carentan'dır. Şayet 'Call of Duty' oynadıysanız, bölümü izlerken ''n'oluyo lan!'' vari cümleleri sıkça kullanırsınız.

Not: Mutlaka HD ve aşmış görsellik hizmetleriyle izlenmeli. Altı kurtarmaz...
  • gerçekten çok etkileyici bi dizi, hikaye ve görsellik süper, bi daha da böyle bi dizi gelmez heralde, imdb puaninide söyleyelim 9.6...bu puan her seyi anlatiyor zaten.
  • Bir savaş içinde hangi hisleri barındırıyorsa bu dizide büyük bir çoğunluğu mevcut. Ölümün vermiş olduğu psikolojik baskı, yanıbaşınızda arkadaşlarınızın bir uzvunu kaybetmesi veya ölmesi. Pislik, kan, barut, çamur ve daha sayamayacağın bir sürü etken. Bu dizide hepsi var. İzlenmeli.

Easy Bölüğü kıçından vurulması ile ünlüdür bu arada.
  • kesinlikle izlenmesi gereken dizilerden biri
  • Sadece 9. bölüm olan Why We Fight adlı bölüm için bile izlenir.En iyi bölümüydü bence.
  • wow imdb 9.6
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.