Şimdi Ara

Banada bi yardım lütfen ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar neler oluyor anlamadım ancak şuanda iphone ' umu pc ye bağlıyorum , iTunes dan Sync diyorum iphone ekranında ve itunesda synchronizing çıkıyor ama 1,2 sn sürüyor ve sanki sync bitmiş gibi eski haline dönüyor iphone .. ben applicationlar müzikler falan ekliyorum itunes a ama sync yapıyorum yapıyorum hep aynı olay bi türlü dosyaları sync edemiyorum.. nerde yanlış yapıyorum yada sorunu düzeltmek için neler yapmam lazım bi yardım edin lütfen..

Şimdiden teşekkürler..

• aynı sorun bendede var arkadasım hemde baya oldu çözemedim sorunu oyun yada program indiriyorum aplication bölümüne gelio sync diyorum telefonda eşzamanlanıyor diyor 2 sn sonra bitiyor ama yüklenmeden
  • vallahi deli olucam ya .. şuan hiç bişeyi sync edemiyorum iphone kaldı en son bıraktığım gibi adeta ne videoları ne müzikleri ne appleri düzenleyebiliyorum hiç bişey yapamıyorum .. iPhone a restore atmadan bu işi düzeltmek istiyorum lütfen hadi bi yardım edin dostlar yaw
  • sorunu buldum arkadasımm sonunda itunese tekrar kayıt ol ve uygulamalarını yuklee
  • benim durumum farklı ama .. ben ne müzik ne oyun ne video hiç birisini eşzamanlayamıyorum .. üstelik şöyle de bi hata var :
     Banada bi yardım lütfen ..

bana restore yolları gözüktü heralde
  • senin sorunun boş yer olmaması full dolu görünüyor
  • yok canım daha neler , öyle olunca başka uyarı veriyor, o kadarını bende biliyorum abarmayın ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalvarırım bana yardım edin
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar sorunu çözdüm

Müziğim>iTunes klasörü içindeki itunes library.itl adlı dosyayı silin itunes library.xml dosyasını da başka bi yere atın orda kalmasın, daha sonra itunes u açıp üst menüden File>Library>İmport Playlist ten az önce bi yerlere attığınız o itunes library.xml dosyasını seçin ve bütün librarynin baştan yüklenmesini bekleyin.. sorun çözülmüştür ..

Umarım başka zaman birilerine yardımcı olur bu anlatımım ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.