Arkadaşlar neler oluyor anlamadım ancak şuanda iphone ' umu pc ye bağlıyorum , iTunes dan Sync diyorum iphone ekranında ve itunesda synchronizing çıkıyor ama 1,2 sn sürüyor ve sanki sync bitmiş gibi eski haline dönüyor iphone .. ben applicationlar müzikler falan ekliyorum itunes a ama sync yapıyorum yapıyorum hep aynı olay bi türlü dosyaları sync edemiyorum.. nerde yanlış yapıyorum yada sorunu düzeltmek için neler yapmam lazım bi yardım edin lütfen..
Şimdiden teşekkürler..
aynı sorun bendede var arkadasım hemde baya oldu çözemedim sorunu oyun yada program indiriyorum aplication bölümüne gelio sync diyorum telefonda eşzamanlanıyor diyor 2 sn sonra bitiyor ama yüklenmeden
vallahi deli olucam ya .. şuan hiç bişeyi sync edemiyorum iphone kaldı en son bıraktığım gibi adeta ne videoları ne müzikleri ne appleri düzenleyebiliyorum hiç bişey yapamıyorum .. iPhone a restore atmadan bu işi düzeltmek istiyorum lütfen hadi bi yardım edin dostlar yaw
sorunu buldum arkadasımm sonunda itunese tekrar kayıt ol ve uygulamalarını yuklee
benim durumum farklı ama .. ben ne müzik ne oyun ne video hiç birisini eşzamanlayamıyorum .. üstelik şöyle de bi hata var :
bana restore yolları gözüktü heralde
senin sorunun boş yer olmaması full dolu görünüyor
yok canım daha neler , öyle olunca başka uyarı veriyor, o kadarını bende biliyorum abarmayın ya
Müziğim>iTunes klasörü içindeki itunes library.itl adlı dosyayı silin itunes library.xml dosyasını da başka bi yere atın orda kalmasın, daha sonra itunes u açıp üst menüden File>Library>İmport Playlist ten az önce bi yerlere attığınız o itunes library.xml dosyasını seçin ve bütün librarynin baştan yüklenmesini bekleyin.. sorun çözülmüştür ..
Umarım başka zaman birilerine yardımcı olur bu anlatımım ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme