Şimdi Ara

Banabi - 20/40 İndirim - Yeni Üyeliğe - 15/20 Bölgesel olabilir - Tosla %25

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
843
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Derince/KOCAELİ adresinde oturuyorum siparişimi de buraya verdim.

Yemeksepeti uygulaması üzerinden kullanımı sağlanan Banabi (online market uygulaması) uygulaması/sitesi üzerinden 40 TL alışverişe 20 TL indirim sepette uygulandı.

Hali hazırda 31 Aralık 2020 ye kadar Tosla Kart ile Banabi ödemelerine %25 iade kampanyası da var. (İadeler her aynın 10unda)

Banabi uygulamasını sizde kontrol edebilirsiniz. Bugün yemek siparişimden sonra oluşturdum hesabı. Sitede en altta size/bölgenize özel tarzı bir kampanya vardı 40TL siparişe 20 TL indirim olacağı yönünde o şekilde verdim siparişimi online Tosla kart ile ödededim.

Edit: Yeni üyeliğe olduğunu söyleyen arkadaşlar var o konuda bilgim yok ama üyeliği yeni açtım bende. Başlık güncellendi. Teslim edildi az önce

Edit2: Üyelerden birine 15/20 (Bugün) 30 eylül kullanımlı bölgesel indirim tanımlanmış. Bilgi için @Thema teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 30 Eylül 2020; 18:41:32 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başlığı içeriği editledim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 30 Eylül 2020; 18:21:3 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Bana bugüne özel 20ye 15 vermiş

Çok iyi yalnız 20 TL ödeme yapılmasını istiyor yine 35/15 sayılır. Yanlış bilmiyorsam öyle, çünkü teslim edilecek mi diye bi gofret sipariş vereyim diye kayıt oldum. İste gelsin, getir vs yok benim konumumda o yüzden bi denemek için girdim minimum 20TL istiyordu. Sonra fark ettim 20/40 kampanyayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 30 Eylül 2020; 18:26:55 >

• Makarna marketlerden 30 kurus fazla zeytinin fiyati gercekten uygun marketlerde bile en ucuz 19 tl tosla %25 iade ile zeytin fiyatina gelicek 5 paket makarna bedavaya ne yapalim yandas olup bedava makarna alamiyoruz bari makarnalari boyle alalim 😂😂😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.