BanaBak Nakit İade Kampanyaları (3. sayfa)

-
-
Migros Sanal market ten yaparsak iade gelir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sorunlar devam ediyor galiba sakata gelme durumu olur mu sonunda . Almaya gidecektim yarında sorun çıkartırlarsa adeti 20 tl ye tablet kullanmış oluruz 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
ben de fairy'leri sanaldan alıp,e-fatura yükledim.
_____________________________ -
Herkeste aynı hocam mail atıp beklemekten başka çare yok maalesef.
Bendede aynı şekilde cüzdandaki parayı cektirmiyor, böyle yapcaklar ben ürünü iade edeceğim, bir tane muhatap yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Takdir ediliyorsan değil, taklit ediliyorsan başarmışsın demektir. -
Siz banabaka yeni mi üye olmustunuz yoksa eski üyelik mıydı , sorun sadece eski üyelerde mi oluyor diye merak ettim de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Takdir ediliyorsan değil, taklit ediliyorsan başarmışsın demektir. -
eski üyeyim ben bir kere bile sorun yaşamadım 🧿 , tarayıcıdan iade aktif görünmeyenler uygulamasından da kontrol etsin bi birinin başına gelmişti
Uygulamada buton aktif fakat tıklayınca yine işlevsiz boş sayfa açılıyor. Sizde sorun olmaması çok garip.
Şunu fark ettim, iOS uygulamasında sıkıntı yok banka bilgileri alınabiliyor. Android uygulamasında tıkladıktan sonra ekran hata veriyor, ulaşılamıyor.
Aynen bu android uygulamasında bu hatayı alıyorum. iOS ile denediğimde sorunsuz hallettim.
yakında düzelir o zaman
O zaman android uygulaması bir güncelleme yapacaktır inşaallah,yoksa 20TL/adet bulaşık deterjanı kullanmış olacağız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Nihayet düzeltmişler, çekim yapılabiliyor.
Faturayı yukleyeli epey oldu halen bekliyor normal mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Hayatı, size gülmeyi unutturacak kadar ciddiye almayın."
- Robin Sharma -
amzn.eu
Ariel PODS Kapsül Çamaşır Deterjanı Baz 35'lihttps://www.amazon.com.tr/dp/B0FMKNHW4M?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_4YHYGBXEHN6X72Y3W1TA&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_4YHYGBXEHN6X72Y3W1TA&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_4YHYGBXEHN6X72Y3W1TA
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Hepsiburadadan almıştım pahalıya almışım, kötü oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X