Şimdi Ara

bana yardımcı olursanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar biliyorum böyle konu acmak yasak ama mecbur kaldım ben genc odasına klima taktırmak istiyorum ama bu klima aletlerinden hiç anlamıyorum bana ne tavisye edersiniz 20m2 oda da çalıştırcam yazın soğutma kışında ısıtma yaplamlı yaklasık 750 ytl harçaya bilirim sonuçta genç odası banabu fiyatlara uygun iyi bircihav önere bilirimisiniz bursada oturuyorum ew müstakil yani iki tarafta acık
    şimdiden herkeze çok teşekkür edrrim
    hatam olduysa affola

• bosch klima yada arçelik sizce hangisini almalıyım inverter olunca cidden az mı yakıyor yok diğerleri ile arasında çok fark yok mu
  • bana 9000 btu yeterli olur mu?
  • 9000btu yetmez.12000btu size istediginiz performansı verir.İnverter klimalar çok tasarrufludur ama çogu klasik klimalarda tasarrufludur.Bu büyük oranda bütçe meselesidir.750 ytl ye A sınıfı klima alabilirsiniz.Çok fazlada araştırmayın yoksa klima almanız çok uzayabilir.Kendimden biliyorum.
  • çok haklısın bir an öncekarar vermek lazım ama alırken bir kere alıcaz ben servislerle uğraşmak istemiyorum acıkcası
  • r22 gazlı mı
    r410a gazlımı
    bunlardan hangisi iyi anlayamadım fark ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • r22 gazlı havayı içerden aldığı için 1-2saatte bide 3-5 dkika havalandırmak gerekir ama r410 gazlıda havayı tamamen dışardan aldığı için böle bişeye gerek yoktur yani daha sağlıklıdır. ama gaz artıkça kompresör sıkışmaları daha çok yaşanır değerlendirme sana kalmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.