Şimdi Ara

BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ PLS?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir ka sorum olcak size bilen varsa beni aydınlatsın :)

1- apple STORE DEN KENDİ KULLANCI KİMLİĞİ İLE ŞİFREMİ GİRERK İNDİRİYORUM LAKİN UPLOAD YANİ GÜNCELLENMEK İSTENEN PROGRAMLARDA ESKİ ARKDAŞIN KİMLİĞİ ÇIKIYOR ŞİFRESİNİ SORUYOR BİR TÜRLÜ ONU İPTAL EDEMEDİM.

2- İTUNES PROGMINDAN BİRTANE ALBÜM ATTIM TELEFONUMA YALNİZ 2 ALBÜM OLDU BİRTANESİ BENİM İSİMLENDİRDİGİM ALBÜM BİRDE KENDİ BİR ALBÜM YAPTI YANİ 2 ALBÜM VE İÇİNDEKİ RESİMLER AYNI BEN NASİL BENİM DIŞIMDAKİ ALBÜMÜ İPTAL ETCEM..

3- EN ÖNEMLİSİ DE FACEBOOK NEDEN VİDEO YÜKLEYEMİYORUM BELLİ BİR YERE KADAR DOLUYOR SONRASINDA HATA VERİYOR ACABA SORUN BENDE Mİ ? YOKSA GENEL OLARAK MI SORUN VAR ?

• Öncelikle büyük harfle yazmak internet ortamında bağırmak anlamı taşıdığı için ve okumayı da güçleştirdiği için lütfen büyük harfle yazmayın.

1- Bir uygulama hangi kullanıcı adı ve şifre ile cihaza indirilmişse, güncellenemesini indirmek için de (update = güncelleme) aynı kullanıcı adını ve şifresini sorar.

2- iTunes kendisi albüm oluşturmuyor bildiğim kadarıyla, 2 kere aynı albümü eklemiş olabilirsiniz, ya da eklediğiniz albüm içerisinde o albüme ait liste olabilir onu da eklediğiniz için böyle yapıyor olabilir.

Facebook kullanmadığım için fikir yürütemiyorum. Kolay gelsin.

Düzeltme: Kelime hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1megabayt -- 20 Ocak 2012; 14:38:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1megabayt

Öncelikle büyük harfla yazmak internet ortamında bağırmak anlamı taşıdığı için ve okumayı da güçleştirdiği için lütfen büyük harfla yazmayın.

1- Bir uygulama hangi kullanıcı adı ve şifre ile cihaza indirilmişse, güncellenemesini indirmek için de (update = güncelleme) aynı kullanıcı adını ve şifresini sorar.

2- iTunes kendisi albüme oluşturmuyor bildiğim kadarıyla, 2 kere aynı albümü eklemiş olabilirsiniz, ya da eklediğiniz albüm içerisinde o albüme ait liste olabilir onu da eklediğiniz için böyle yapıyor olabilir.

Facebook kullanmadığım için fikir yürütemiyorum. Kolay gelsin.

Katılıyorum. Buyuk harfleri heceliyorum neredeyse.
  • pls ne ya pls neeeeeeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

pls ne ya pls neeeeeeeee

• Sanırım biraz heycan yaptım özür :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Sky

quote:

pls ne ya pls neeeeeeeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bana yardımm edermisiniz?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkrmdn

quote:

quote:

pls ne ya pls neeeeeeeee

Gülünecek bir şey yok adam haklı.

Bence git Android li bir telefon al. O iPhone U da sat birine.

• quote:

quote:

quote:

pls ne ya pls neeeeeeeee

Adam darlanmis

• quote:

Orijinalden alıntı: MrHxor

quote:

quote:

quote:

pls ne ya pls neeeeeeeee

bundan önceki tlf num lg optimus 3D kul. iphone dan yinede vazgeçemedim.. hem ne alaka iphone sat falan bilmemek ayıp değil ögrenmemek ayıp?

• quote:

quote:

quote:

quote:

pls ne ya pls neeeeeeeee

Gelmis yine bi androidci daha. Nedir bu iphone dusmanligi sizdeki anlamiyorum. Arkadasin yasadigi basit kullanici kaynakli zamaninda benim de yasadigim sorunlar ancak ne zaman boyle bi muhabbet gecse orada bitiveren 3 5 android manyagi cikiyeriyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

pls ne ya pls neeeeeeeee

Gelmis yine bi androidci daha. Nedir bu iphone dusmanligi sizdeki anlamiyorum. Arkadasin yasadigi basit kullanici kaynakli zamaninda benim de yasadigim sorunlar ancak ne zaman boyle bi muhabbet gecse orada bitiveren 3 5 android manyagi cikiyeriyor.

hiç :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

pls ne ya pls neeeeeeeee

Ağzımı açtıracak gene.

İmzama bak ne yazıyor. Apple app Developer. Tövbe tövbe.

• Evet bende şahit oldum bu androidcilere :D Hatta gecen bir tanesi benim açtığım bir başlığa yagdırmıs. Bende ona yazdım bidaha da ugramadı. Hem Androidciler hem de Apple forumundalar. Sanırım yenemedikleri bir zaafları olabilir :D:D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: freedommaker

Evet bende şahit oldum bu androidcilere :D Hatta gecen bir tanesi benim açtığım bir başlığa yagdırmıs. Bende ona yazdım bidaha da ugramadı. Hem Androidciler hem de Apple forumundalar. Sanırım yenemedikleri bir zaafları olabilir :D:D:D

5 ay falan oldu sanırım tam bilimyorum lg optimus kullanıyorum 1 hafta önce iphone 4 aldım canavar gibi 10 tane lg opt. andr. olsa iphone D E Ğ İ Ş M E M (:

Yalnız şu facede neden video atamıyorum bilen vrmı?
  • Orası oyle canım bağımlılık yaptıgı dogru kim ne derse desin. Her neyse Facebook uygulamasından atamıyorsun sanırım videoyu. Son sürümü updae etmişmiydin Facebook'un

Sanırım 4.1

http://itunes.apple.com/us/app/facebook/id284882215?mt=8
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedommaker

Orası oyle canım bağımlılık yaptıgı dogru kim ne derse desin. Her neyse Facebook uygulamasından atamıyorsun sanırım videoyu. Son sürümü updae etmişmiydin Facebook'un

Sanırım 4.1

http://itunes.apple.com/us/app/facebook/id284882215?mt=8

YAPTIM EN SON VERSİYON AMA YİNEDE YÜKLEYEMİYORUM FORUMDA BİR KAÇ GÜNDÜR SORUYORUM KİMSE CEVAP VEREMİYROUMÖ.. BU MİLLET HİÇ İPHONE FACEYE VİDEO ATMIYOR*

• Arkadaşlar neden tartışmaya çeviriyorsunuz? Konu sahibi arkadaş bilmedikleri hakkında soru sormuş bu kadar.

Mesele nasıl ve ne ara Android'e kaydı :) yapmayın gözünüzü seveyim inanın şu sonu gelmeyen tartışmaların bir faydası olmuyor, aksine her konuda bizler tartışıyoruz, birbirimizi kırıyoruz ve üretici firmalar günlük hayatlarına devam ediyor, geriye kalan insanların birbirine olan anlamsız ve nedensiz düşmanlığı.

Lütfen bir bakın benzer tartışmalara kullanılan cümleler artık kalıp şeklinde, insanların bilgisayarında kayıtlı bu cümleler, tartışma olduğu zaman açıp kopyalayıp yapıştırıyor.

"Bluetooth yok, flash yok, usb takamıyorsun, hdmi için onlarca takla, özgürlük tema mı, marketi çöplük, kedi uzanamadığı ciğere, borsa kağıdınız mı var, fanboy, fandroid, kısıtlama, jailbreaksiz işe yaramaz, rootsuz işe yaramaz, teknolojiden anlamayan alır, babanızın markası mı, siz mi üretiyorsunuz" ve bunlar gibi birbirinin etrafında dönen cümleler.

Alt tarafı hepsi telefon eninde sonunda. Bunlar yokken yaşayabildik, şimdi varlar ve varlıkları hayatımızı kolaylaştırmak yerine daha da zorlaştırıyor, manasız etiketler yapıştırıyoruz birbirimize, sanal önyargılarla karşı tarafa saldırıyoruz, insanlar birbirine demediğini bırakmıyor, cidden faydalı teknolojik gelişmelere el birliğiyle çevirdik. Bu tartışmalarla ne kendimize ne de karşı tarafa bir şey katmıyoruz, geri gelmeyecek kıymetli vaktimizi boşa harcamak dşında.

Skyoflord arkadaşım son mesajınıza yönelik, yalnızca büyük harfle yazmayın, mesajı yazarken "font boyutu" yazan kısımdan da ayarı 50 yapın ki okuyabilme ihtimali kalmasın konuya girenlerin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1megabayt

Arkadaşlar neden tartışmaya çeviriyorsunuz? Konu sahibi arkadaş bilmedikleri hakkında soru sormuş bu kadar.

Mesele nasıl ve ne ara Android'e kaydı :) yapmayın gözünüzü seveyim inanın şu sonu gelmeyen tartışmaların bir faydası olmuyor, aksine her konuda bizler tartışıyoruz, birbirimizi kırıyoruz ve üretici firmalar günlük hayatlarına devam ediyor, geriye kalan insanların birbirine olan anlamsız ve nedensiz düşmanlığı.

Lütfen bir bakın benzer tartışmalara kullanılan cümleler artık kalıp şeklinde, insanların bilgisayarında kayıtlı bu cümleler, tartışma olduğu zaman açıp kopyalayıp yapıştırıyor.

"Bluetooth yok, flash yok, usb takamıyorsun, hdmi için onlarca takla, özgürlük tema mı, marketi çöplük, kedi uzanamadığı ciğere, borsa kağıdınız mı var, fanboy, fandroid, kısıtlama, jailbreaksiz işe yaramaz, rootsuz işe yaramaz, teknolojiden anlamayan alır, babanızın markası mı, siz mi üretiyorsunuz" ve bunlar gibi birbirinin etrafında dönen cümleler.

Alt tarafı hepsi telefon eninde sonunda. Bunlar yokken yaşayabildik, şimdi varlar ve varlıkları hayatımızı kolaylaştırmak yerine daha da zorlaştırıyor, manasız etiketler yapıştırıyoruz birbirimize, sanal önyargılarla karşı tarafa saldırıyoruz, insanlar birbirine demediğini bırakmıyor, cidden faydalı teknolojik gelişmelere el birliğiyle çevirdik. Bu tartışmalarla ne kendimize ne de karşı tarafa bir şey katmıyoruz, geri gelmeyecek kıymetli vaktimizi boşa harcamak dşında.

Skyoflord arkadaşım son mesajınıza yönelik, yalnızca büyük harfle yazmayın, mesajı yazarken "font boyutu" yazan kısımdan da ayarı 50 yapın ki okuyabilme ihtimali kalmasın konuya girenlerin.

hocam haklısın valla?
    yalnız şu faceye video atma olayını neden olmuyor acaba sorun bendemi anlaamdım? ögleden bu yana faceye video atamıyorum?

• Skyoflord, siz bu sorunu yaşıyorsanız mutlaka bir ikinci kişi de vardır yaşayan büyük ithimalle. Forumda ya da Google'da aradınız mı?

- Safari'den tam sürüme girilmesi tavsiye edilmiş başka bir forumda.

- Uygulama Mağazasından "Facebook Video Uploader" yüklenmesi yine aynı yerde yazılmış.

- 1 saniyelik bir video kaydedip onu yüklemeyi deneyin, farklı videoları deneyin sorunun sebebini teşhis etmek için.

- 3G ya da EDGE ile yüklemeyi deniyorsanız kablosuz bağlantı kurabileceğiniz bir yerde deneyin ya da tam tersini.

Kullandığınız programın arayüzünü bile bilmediğim için aklıma gelen ihtimaller bunlar, farklı olarak denenebilecek pek çok ihtimal vardır mutlaka. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1megabayt -- 20 Ocak 2012; 15:19:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.