Şimdi Ara

Bana Yardım Eden Karşılığını Alır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fizik ve geometride soru çözerken çok zorlanıyorum dersanedeki hocam aşırı berbat olduğu için öğrenemediğim ve vakit kayboluyor diye evde çalışıyorum ama sorularda zorlanıyorum bana en iyi yardım eden kim olursa mesaj atın ne istiyorsanız karışılığını alırsınız bana yardımcı olun lütfennn

elimde mps karekök fizik yayın denizi çözümlü s.b zirve fzk s.b var ve bunlarda biraz zorlanıyorum testin 10tane sorusu varsa 5tanesini yapabiliyorum yorumlarınızı bekliyorum

elimde çok şey var ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CreePinq -- 9 Mayıs 2014; 23:17:36 >

• video fasikül s.b vesaire neyse işte yardımcı olabilecek bir babayiğit yokmu güya herkes derece yapıyor ama bize onlardan bi tanesi bile hayrına yardım etmiyor hayır bile demiyorum karşılığı neyse veririz siz söyleyin yeterki mf4 puan türüne çalışııyorum hedef 65k
  • allahını seven yardım etsin yokmu bi allahın kulu
  • Fasikul alip konu konu bitirmeni tavsiye ederim. Youtube da tonguc akademi diye bi kanal var orda geometri guzel anlatiliyor. Birde teknofemdeki fizik hocasinin cok guzel anlattigini duymustum bi cok kisi o hocadan ogrenmis orayada bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hepsini hallettim fakat hiç çözemiyodum şimdi orta çözüyorum daha çok nasıl yükseltebilirim ?
  • Cozumlu soru bankasi alip yapamadiklari cozume bakarak cozersen yukseltebilirsin bence.

• elimde dediğim gibi yayın denizi var 2013 lysye yakın sorular var fakat ağır geliyor ama çözümlü + körfez çözümlü var ama hocanın kafasına fırlatasım geliyor gereksiz sorular filan var ama yinede bakıcağım bi siteğin varsa mesaj at kardeş hallederiz olurmu ihtiyacın varsa tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yokmu yardım eden loooooo
  • karşılığını nerden alıcaz
  • benden alıcaksın ama gerek kalmadı şu alttaki kendini bişey zanneden sanaburda bişey derimde ceza alırım şurdan yol al lan fetocumusun nesin yörü işine bak adamlardan yardım istiyorum nedeni ise onların bilgi birikimi benden fazla olması tabi snn o koca kafan bişeye yaramadığı için hadi işine hadeeeeeeee
  • Dostum geometri bir birikim isisir. Sinava kadar her gun 40 soru cozseb sinavda catir cutur yaparsin. Fizikte ise zaten dandik konulari yapsan bile sadece (kara cisim isimasi, rolativite vs) 12 13 net eder. Bu da seni kurtarir

• quote:

Orijinalden alıntı: Neversurrender25

Dostum geometri bir birikim isisir. Sinava kadar her gun 40 soru cozseb sinavda catir cutur yaparsin. Fizikte ise zaten dandik konulari yapsan bile sadece (kara cisim isimasi, rolativite vs) 12 13 net eder. Bu da seni kurtarir

Bravo bravo bu zamana kadar geometriden cakan milyonlarca ogrenci keske senin dedigini yapsaymis ya...demek bu 9 dan beri calisanlar mal ..

• ysmncn Y kullanıcısına yanıt
    Tonguç akademi de az video yok mu ya ?
    Bütün konuları yapmamışlar.. sanırım hala devam ediyor yapılmaya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

quote:

Dostum geometri bir birikim isisir. Sinava kadar her gun 40 soru cozseb sinavda catir cutur yaparsin. Fizikte ise zaten dandik konulari yapsan bile sadece (kara cisim isimasi, rolativite vs) 12 13 net eder. Bu da seni kurtarir

Bravo bravo bu zamana kadar geometriden cakan milyonlarca ogrenci keske senin dedigini yapsaymis ya...demek bu 9 dan beri calisanlar mal ..

9dan beri çalışanların tek isteği fullemektir arkadaşım bnm isteğim 15 16netler anlatabiliyormuyum sen o 9lar gibi şimdi git dersini çalış ve sütünü içip uyu tmmı dostum herşey sınavdan ibaret değil biz hayat şartları yüzünden mecburluktan üniversiteye hemen gitmek için uğraşıyoruz ya sizin aileleriniz çocukkenden beri dersle büyütüyor sonra noluyor angut bir nesil yetişiyor sosyal hayat yok millet birbiriyle konuşmayı unutuyor neyse hadi githele kardeş yolumuza daş koyma

• geo alt yapıya bağlı sınav ygs ayarında gelmiyor geo o biraz zor.fizikte ise sözel kısımlara yönel çözümlü örnek çöz 200 tane falan düzelir yavaş yavaş sözel kısımlarda ise sana kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreePinq

quote:

quote:

9dan beri çalışanların tek isteği fullemektir arkadaşım bnm isteğim 15 16netler anlatabiliyormuyum sen o 9lar gibi şimdi git dersini çalış ve sütünü içip uyu tmmı dostum herşey sınavdan ibaret değil biz hayat şartları yüzünden mecburluktan üniversiteye hemen gitmek için uğraşıyoruz ya sizin aileleriniz çocukkenden beri dersle büyütüyor sonra noluyor angut bir nesil yetişiyor sosyal hayat yok millet birbiriyle konuşmayı unutuyor neyse hadi githele kardeş yolumuza daş koyma

Oooo manyak laf manyak laf...

Ne diyon lan degisik... disarda konusmaya utanan asosyal ergenimiz burda bize klavye artistligi yapiyor.. senin ne sartlarin varda siz hemen unweifnrenggwrccicrw girmeye calisiyonuz? Biz nereye dersle buyuduk lan asosyal benim calistigim tek yilbu yil.zaten bana zor gelmesinin nedeni bu..sen gecen senelerde bilgisayar basinda pineklerken biz turnuvadan turnuvaya kosuyoduk. Gelmis bize burda artistlik yapcak. Sen gecen sene saat 9 da uykuya dalmisken biz arkadaslarla partilere daliyoduk..sen burdaki herkesi kendin gibi mi zannediyon. Hayir asagilamayim diyom illa assagilatacan kendini degisik..senin beynin almiyosa napalim fazlada zorlama bazilarinda beyin yerine sunta oluyor...birde m8llete artistlik yapiyor gelmis bana yardim edin karsiligini veririm.. madem cok kinqzin git o kars8l8kla kendine hoca tut ona ver karsiligini..universite konusuna tekrar gelirsek sen seneye istedigin uni olmayinca (hatta hicbir uni) buralarda mezunum dersaneye gidimmiiii.. diye surterken biz cafede arkadaslarla biralarimizi yudumlayacaz..hadi himbil simdi yat yarin 9 da kalk dersini calis...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne diyon lan degisik... disarda konusmaya utanan asosyal ergenimiz burda bize klavye artistligi yapiyor.. senin ne sartlarin varda siz hemen unweifnrenggwrccicrw girmeye calisiyonuz? Biz nereye dersle buyuduk lan asosyal benim calistigim tek yilbu yil.zaten bana zor gelmesinin nedeni bu..sen gecen senelerde bilgisayar basinda pineklerken biz turnuvadan turnuvaya kosuyoduk. Gelmis bize burda artistlik yapcak. Sen gecen sene saat 9 da uykuya dalmisken biz arkadaslarla partilere daliyoduk..sen burdaki herkesi kendin gibi mi zannediyon. Hayir asagilamayim diyom illa assagilatacan kendini degisik..senin beynin almiyosa napalim fazlada zorlama bazilarinda beyin yerine sunta oluyor...birde m8llete artistlik yapiyor gelmis bana yardim edin karsiligini veririm.. madem cok kinqzin git o kars8l8kla kendine hoca tut ona ver karsiligini..universite konusuna tekrar gelirsek sen seneye istedigin uni olmayinca (hatta hicbir uni) buralarda mezunum dersaneye gidimmiiii.. diye surterken biz cafede arkadaslarla biralarimizi yudumlayacaz..hadi himbil simdi yat yarin 9 da kalk dersini calis...

ahhh ah okadar aşşağılandımki anlatamam sadece okurken gülme krizine girdim istediğin lafı say kardeşim yaşımız gelmiş geçicek sen daha yok parti yok biraz yok şu hadi işine bak üniversiteye sadece kız içinmi gidiliyo beyni olmaya kardeş ? snnkimi sunta bnmkimi ? harbi malsın çünkü biz ekmek parası kazanmaya sen parti marti kız ortam şu bu yav he he :) neyse benden bukadar iyi geceler bu çocuk kesin 12.sınıf :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ahhh ah okadar aşşağılandımki anlatamam sadece okurken gülme krizine girdim istediğin lafı say kardeşim yaşımız gelmiş geçicek sen daha yok parti yok biraz yok şu hadi işine bak üniversiteye sadece kız içinmi gidiliyo beyni olmaya kardeş ? snnkimi sunta bnmkimi ? harbi malsın çünkü biz ekmek parası kazanmaya sen parti marti kız ortam şu bu yav he he :) neyse benden bukadar iyi geceler bu çocuk kesin 12.sınıf :)

He 12 yim nolcak? Senin kac8nci hazirlanisin? 8-9-10..lafida cevirme unide hersey gerektiginde yapilir ..derste yapilir eglence de hadi sen hemen dersinin basina..

• Aynen oyle yuklemeye devam ediyorlar hala

• Şenol Hocadan dinle geometriyi.Bi de Antrenmanlarla Geo 1-2 al,konuları kavramaya çalış.Sonra yavaş yavaş zorları yapmaya çalış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.