Şimdi Ara

Bana Yardım Edebilecek Kimse Yok Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yardıma çok ihtiyacım var. 19 yaşındayım ve üniversite 1. sınıftayım. Sosyal fobim var. Okul hermen her zaman moralimi sıfıra düşürüyor. Okulda o kadar rahatsız oluyorum ki. Sınıfımızda 7-8 kadar erkek var. Arkadaşlarımla sadece okulda görüşüyoruz zaten. O da sadece derslerde. Tenefüslerde falan kantine gidiyorlar hep birlikte. Beni çağıran yok genelde. Çağırsalar da gitmem. Okul zaten çok kalabalık, kantine hiç gitmemişimdir okul başladığından beri.
    Ben okula gittiğim her gün, hocalar beni kaldırıp bir şey sorarlarsa diye öyle korkuyorum ki. Sürekli tetikteyim. En kötüsü de Sözlü Anlatım dersimiz var ve hoca sunum falan yaptıracak bize. Derste sürekli birilerini kaldırıp konuşturuyor. Ben bıktım artık bu korkularla yaşamaktan. Okulu bırakamam, derslere katılmama gibi bir lüksüm de yok, ne yapacağım ben ne olursunuz yardım edin.

• up
  • http://www.incisozluk.com.tr/w/sosyal-fobikken-pi%C3%A7in-biri-nas%C4%B1l-olunur/1/ bu konuya bak tam sana gore değil ama arastirip buldum kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: battlefrt

http://www.incisozluk.com.tr/w/sosyal-fobikken-pi%C3%A7in-biri-nas%C4%B1l-olunur/1/ bu konuya bak tam sana gore değil ama arastirip buldum kardeşim

...'in biri olmak isteyen kim sanki. Sadece okul sorununa çözüm arıyorum. Sağ ol yine de.

• hocam anksiyeten olabilir bir psikiyatriste git. ya da psikologa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

hocam anksiyeten olabilir bir psikiyatriste git. ya da psikologa.

hocam zaten 2 defa psikiyatriye bir defa da psikoloğa gittim ama faydası olmadı hiç. 2-3 ay ilaç kullanıp bıraktım. zaten ben ilaç kullansam 5-6 ayda ancak etki eder. hem vücuduma yazık olacak hem de ben o kadar bekleyemem ki okulda çok kötü hissediyorum kendimi. hocalarla konuşmaktan da çekiniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öylesinebirad

quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

hocam anksiyeten olabilir bir psikiyatriste git. ya da psikologa.

hocam zaten 2 defa psikiyatriye bir defa da psikoloğa gittim ama faydası olmadı hiç. 2-3 ay ilaç kullanıp bıraktım. zaten ben ilaç kullansam 5-6 ayda ancak etki eder. hem vücuduma yazık olacak hem de ben o kadar bekleyemem ki okulda çok kötü hissediyorum kendimi. hocalarla konuşmaktan da çekiniyorum.

Neuroformat tekniğine bakınız. Barış Muslu. İyi araştırın. Ben denemedim. Normal psikoloğa gidiyorum ben. Geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SNA attigim linki okudum biraz fydali şeyler var okul sorununa da deginmisti galiba. Oku arkadasim kizma oyle

• quote:

SNA attigim linki okudum biraz fydali şeyler var okul sorununa da deginmisti galiba. Oku arkadasim kizma oyle

Ben hepsini okudum fakat daha yararlı başlıklar var

• quote:

SNA attigim linki okudum biraz fydali şeyler var okul sorununa da deginmisti galiba. Oku arkadasim kizma oyle

hocam kızmıyorum yanlış anlamayın ama ben değişmek istemiyorum zaten. yani okula ayak uydurmak yerine okulla ilgili şeylerin bana ayak uydurmasını istiyorum. ama yine de okurum linkteki yazıyı.
  • Okulun sana uyum sağlamasını beklersen en güzel yıllarını heba etmiş olursun.

• Önce kendine güven, gerisi kendiliğinden gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.