Şimdi Ara

Bana sormadan kredi kartı verdiler yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün garanti bankasından hesap açtım. kadın bana sormadan kredi kartı başvurusunda da bulunmuş. ben bunu nasıl iptal ettirebilirim. aradım bankayı ama çağrı merkezi rezalet durumda. operatöre bile ulaşamadım. ne yapabilirim yardımcı olur musunuz ?

• Hiçbişey yapma, sen ne yaparsan yap ne dersen de o kartı iptal etmeyecekler, yapacağın tek şey kart eve kargo ile geldiği zaman geri iade istiyorum de kuryeye alma, 2-3 sefer daha gelir yine geri gönder daha da geri gelmez o kart iptal ederler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thermodynamics23

Hiçbişey yapma, sen ne yaparsan yap ne dersen de o kartı iptal etmeyecekler, yapacağın tek şey kart eve kargo ile geldiği zaman geri iade istiyorum de kuryeye alma, 2-3 sefer daha gelir yine geri gönder daha da geri gelmez o kart iptal ederler

bana mesaj atacaklarını, şubeye gelip kartımı teslim alacağımı söylediler. banka kartımı alıp, kredi kartını o anda şubede iptal mi ettirmeliyim ?
    bi yerde okudum 1 hafta içinde iptal ettirilmesi gerekiyor falan yazmışlardı ne kadar doğru bilemem.
  • up up up
  • her maas musterisine veriyorlar kredi kattini

• quote:

Orijinalden alıntı: ifyouprickusdowenotbleed

quote:

Hiçbişey yapma, sen ne yaparsan yap ne dersen de o kartı iptal etmeyecekler, yapacağın tek şey kart eve kargo ile geldiği zaman geri iade istiyorum de kuryeye alma, 2-3 sefer daha gelir yine geri gönder daha da geri gelmez o kart iptal ederler

bana mesaj atacaklarını, şubeye gelip kartımı teslim alacağımı söylediler. banka kartımı alıp, kredi kartını o anda şubede iptal mi ettirmeliyim ?
    bi yerde okudum 1 hafta içinde iptal ettirilmesi gerekiyor falan yazmışlardı ne kadar doğru bilemem.

Bunda korkacak bişey yok, kredi kartını sana zorla veremezler, başına silah dayar verirler felan orasını bilemem bak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ifyouprickusdowenotbleed

quote:

Bunda korkacak bişey yok, kredi kartını sana zorla veremezler, başına silah dayar verirler felan orasını bilemem bak

ekşi sözlüğe yazdım anında aradılar, iptal ettirdiler ehehhe :D bir de beğenmezler ekşi sözlüğü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.