Şimdi Ara

Bana Oyun Önerirmisiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni oyunlar almak istiyorum.. Ne zaman Cd almaya gitsem aldıklarım hep dandik oyunlar çıktı...Bana şöle büyük şehirlerde geçen ( new york ) karmaşaya sahip bir oyun önerebilirmisiniz..araba ,macera,gerilim,simulasyon hiç farketmez..savaş oyunlarıda olabilir.. True Crime die bi oyun varmış o nasıl bi oyun ?

• tam tarif ettiğin oyun grafiklere felan fazla önem vermezsen hoşuna gidecektir

Bana Oyun Önerirmisiniz ?

• total overdose war çok zevkli ve gta ya çok benziyo ama daha farklı mexico da geçiyo

SAVAŞ: olarak call of duty var çok iyi oda

bide bilirsin heralde GTA var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wandy -- 2 Eylül 2006; 21:20:41 >
  • CALL OF DUTY 2 MÜTHİŞ ONU TAVSİYE EDERİM EĞER FUTBOLU SEVİYOSAN MUTLAKA FOOTBALL MANAGER AL DERİM BİRDE
  • futbol için new soccer star:genç bi oyuncu olarak başlıosun sadece o adamı yönetiosun maçlarda transfer teklifleri gelio teknik direktör seni yeni mevkilere çekmek için sana soru fln soruo sponsor fln ayarlıon kendine güzle bi oyun
    princes of pears warrior within bunun yei wersiyonu da çıkmış galiba ama ben bunu çok sewdim daa yeni wersiyonunu oynamadım bu oyun çok güzel oyun içinde adamının hareket kabileyeti ile geçebileceği yerler fln war oraları düşünerek geçmen gerekio bu da çok zewk werio benim oyadığım en güzek oyunlaradn biri
    mafia kurlar wadisi wersiyonu çıktı çok güzel benim en çok zewk aldığım oyun bu bi de kutlar vadisi tiryaki isen süper zewk alırsın çok akıcı bi oyun kesinlikle süper bi oyun bu oyunu al herkese bunu öneriom pişman olmazsın kesinlikle

• biraz zor olsun istiyosan desperados 2 olabilir.total overdose da güzeldir.flat out 2 olabilir araba yarısı olarak
  • call of duty,Gta..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yada metal gear solid yada resedent evil gibi Ps den gelme ama oldukça kaliteli senaryoları (özellikle metal gear) olan bir oyunda olabilir.Zamanında günlerimi verdim MGS i bitirmek için PS da
  • tüm önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar... mutlaka deniyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.