Şimdi Ara

Bana orta fiyatlı bir işlemci fanı önerirmisiniz ..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bu overclock işinee girdimde bana orta bi fiyatta iişlemci fanı önerirmisiniz (80-60 ytl fln)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuLz -- 5 Ağustos 2008; 13:21:27 >

• 86 ya vendetta 2 olmadı sunbeam freezer var onları öneririm
  • hocam bunların sesleri nasıl kullandınmı hiç ?
  • OCZ Vendetta & OCZ Vendetta 2 Video İncelemesi;

http://www.donanimhaber.com/videolar.asp?izle=258
  • galiba Vendetta 2 alcam ...
  • Vendetta 2 gayet iyi ve ciddi sessiz.Ama kasanızda yer var ise 80 ytl civarına bunu tavsiye ederim : SUNBEAM TUNIQ TOWER-120
    Link

• @Vipracing hocam bunların sesleri nasıl çoğu zaman sabahladığım için ses problem oluyo bi noktadan sonra .. ayrıca Vendetta 2 yle büyüklüğü aynı sanırsam yanılıyomuyum ...?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boyutları Vendetta2 ile aynı(sadece fan için tabi, 12cm lik fan kullanıyolar)

Tuniq Tower'ı önermiyorum ben
    -3 adet ısı borusu var
    -fiyatı Core Contact'dan pahalı
    -ısı boruları tabana direk temas etmiyor
    -fanının arada olması bence dezavantaj(yer problemi dışında) fan bağımsız iken daha rahat hava çekiyor(hele de egsoz fanınız varsa kesinlikle cpu fanı dışarda olmalı
  • @tsk hocam şimdi kafam karıştı yha napsam tuniq tower mı alsam vendetta mi alsam ??Kafam karıştı yarın alcam da
  • Vendetta2 veya Core Contact, fiyatları dahilinde başka bir ürün düşünme bence (hangisinin hoşuna gidiyorsa onu al, ben olsam Sunbeam'i tercih ederdim)
  • Fark ediceği en fazla 3 derece
    3 derece için o kadar kafa patlatmay deymez
    Tip hoşuna gideni al. DAha sonra diceksin çok kötü duruyo kasanın içinde bu değiştiriyim bunu.
    Böyle böyle kaç tane soğutucu değiştirdim ben.. Tecrübe ile Sabittir..
    Ses de sorun olmaz, her fan düşük devirde sessizdir. Stock fan bile.
    Gece PC açıkken fanı kısıcaksın o kadar..
  • evet arkadaşlar OCZ Vendetta aldım bu gün yani sipariş ettim Hepsiburadadan 75 Ytl ye görüşlerimi yazcam buraya..
  • Vendetta daha sessiz.Yanlız T.Towerin bağlantısı ankarta çok daha sağlam.Ve evet en fazla bir kaç derece fark eder.Neyse hayırlı olsun yazılanların hepsi zaten üst seviye performans gösteren soğutucular.Yani yabancıların dediği gibi : win/win durumu her halikarda siz kazançlısınız
  • Teşekkür ederim bi gelsede taksam 4 gözle bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsk

Boyutları Vendetta2 ile aynı(sadece fan için tabi, 12cm lik fan kullanıyolar)

Tuniq Tower'ı önermiyorum ben
    -3 adet ısı borusu var
    -fiyatı Core Contact'dan pahalı
    -ısı boruları tabana direk temas etmiyor
    -fanının arada olması bence dezavantaj(yer problemi dışında) fan bağımsız iken daha rahat hava çekiyor(hele de egsoz fanınız varsa kesinlikle cpu fanı dışarda olmalı

Bunu neye dayanarak söylüyorsun?
    Fanın ortada olması havanın tamamı peteklerden geçeceği için büyük bir avantajdır.

Hatta bende kendi TT Sonic Tower'ımı o şekilde kurdum.

Öndeki fanı neden aparatıyla değil de telle taktın derseniz aparatıyla takınca ramlarim işlemciye
    yakın olduğu için fan ramlere temas ediyor.

Soğutucu o kadar güzel ki yaptığım ayarlama sayesinde iki fanda 58 dereceye kadar çalışmıyor.
    Pasif haldeyken bile boşta 45 dereceyi geçmedi. Fanların çalışması için işlemciye baya yüklenmem
    gerekiyor.

• Aynı soğutucuyu aynı şekilde kullandım hatta çok farklı şekillerde de kullandım ama en iyi sonu ortadaki fanı çıkartarak aldım buna dayanarak söylüyorum

+Tuniq Towerdaki fan sadece ortada bu da arkasını ve önünün nispeten kapalı olmasını sağlıyor ve fan istenildiği gibi hava akımı sağlamıyor.Farklı şekillerde
    kullanırsanız sıcaklık farkının (birkaç derece de olsa) daha iyi olduğunu göreceksiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.