Şimdi Ara

Bana ne tür router gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimde HUAWEI markalı superonline router ve fiber internet var. Başka bir odada da LCD, Digiturk vs 3 ethernet giriş destekleyen cihazlarım var. Kablo çekmeden bu TV'nin olduğu yere bir router almak istiyorum 4 ethernet portlu, ve router'da superoline'daki interneti kullanarak bu cihazlara internet sağlayacak...

Bunu sağlamak için Access Point destekleyen herhangi bir router işimi görür mü? Router önerisinde bulunabilir misiniz?

• Kablo ve kablosuz olarak bir bağlantı sağlamak isterseniz Switch ve Access Point alabilirsiniz. Diğier türlü sadece Wireless yayını yapıcaksanız herhangi bir model wireless desteği sağlıyan modem kullanıp iki modemi birbirine bağlayıp bridge mode u açmanız gerekmektedir. Bridge mode ile aynı ssıd yayınlatılabilir.
  • oray kullanıcısına yanıt
    http://www.epttavm.com/item/485388_wds-300-kablosuz-ap-router

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazdıgına gore A.p olmaz repeater alman gerekir. Sana onerim kablo cek hab tak

hala Yok kablo cekmeyim dıyorsan tp-link wr850 + hab oneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

yazdıgına gore A.p olmaz repeater alman gerekir. Sana onerim kablo cek hab tak

hala Yok kablo cekmeyim dıyorsan tp-link wr850 + hab oneririm

kablo istemedigim icin boyle bir sey bakiyorum zaten :/

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataysag

Kablo ve kablosuz olarak bir bağlantı sağlamak isterseniz Switch ve Access Point alabilirsiniz. Diğier türlü sadece Wireless yayını yapıcaksanız herhangi bir model wireless desteği sağlıyan modem kullanıp iki modemi birbirine bağlayıp bridge mode u açmanız gerekmektedir. Bridge mode ile aynı ssıd yayınlatılabilir.

amac yayin degil, sadece wireless tan gelen interneti fiziksel portlarla (ethernet) paylasmak... repeater olmasina gerek yok sanki?

• quote:

Orijinalden alıntı: oray

quote:

Kablo ve kablosuz olarak bir bağlantı sağlamak isterseniz Switch ve Access Point alabilirsiniz. Diğier türlü sadece Wireless yayını yapıcaksanız herhangi bir model wireless desteği sağlıyan modem kullanıp iki modemi birbirine bağlayıp bridge mode u açmanız gerekmektedir. Bridge mode ile aynı ssıd yayınlatılabilir.

amac yayin degil, sadece wireless tan gelen interneti fiziksel portlarla (ethernet) paylasmak... repeater olmasina gerek yok sanki?

Bütçe nedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

quote:

quote:

Bütçe nedir

ihtiyaca cevap vermesi yeterli, bütçe minimum olsun tabi ki...

• quote:

Evimde HUAWEI markalı superonline router ve fiber internet var. Başka bir odada da LCD, Digiturk vs 3 ethernet giriş destekleyen cihazlarım var. Kablo çekmeden bu TV'nin olduğu yere bir router almak istiyorum 4 ethernet portlu, ve router'da superoline'daki interneti kullanarak bu cihazlara internet sağlayacak...

Bunu sağlamak için Access Point destekleyen herhangi bir router işimi görür mü? Router önerisinde bulunabilir misiniz?

Merhaba,

Bu Edimax ürürümüzü incelemenizi tavsiye ederim.

Yatay olarak kullanabileceğiniz, &448 V3 5in1 ( router, access point, menzil genişletici, wifi bridge, WISP)

http://www.webdenal.com/edimax-br-6428nsv3_801370.html

• quote:

Orijinalden alıntı: EdimaxTR

quote:

Evimde HUAWEI markalı superonline router ve fiber internet var. Başka bir odada da LCD, Digiturk vs 3 ethernet giriş destekleyen cihazlarım var. Kablo çekmeden bu TV'nin olduğu yere bir router almak istiyorum 4 ethernet portlu, ve router'da superoline'daki interneti kullanarak bu cihazlara internet sağlayacak...

Merhaba,

Yatay olarak kullanabileceğiniz, &448 V3 5in1 ( router, access point, menzil genişletici, wifi bridge, WISP)

teşekkür ederim, bu civarda bi paraya router aldım işimi gördü :) çok sağol!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EdimaxTR

quote:

Merhaba,

teşekkür ederim, bu civarda bi paraya router aldım işimi gördü :) çok sağol!

zaman geçmiş ne aldınız bu arada sorayım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.