Şimdi Ara

BANA NAZİ ZOMBİE OYNAMAYI ÖĞRETİN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunun her bölümünü oynadım...solo'yu bitrdim multi'dende sıkıldım ve nazi zombi'yi denedim...fakat nazi zombi'yi evden oynamak(MULTİ) istiyorum ama oynayamıyorum.bir kaç sorum var nazi zombie xfire'den oynanıyormu?eğer oynanmıyorsa ne yapmam gerekiyor?CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.......Saygılar

• daha öncede belirttim sanırım hazımda sorun var galiba neyse anlatıyım öncelikle hamachi indir kur bir çok zombi ağ adı ve şifresi zaten bu konularda mevcut ondan sonra upladığım codwaw lan fixed i Codwaw dosyasına atıyosun [http://rapidshare.com/files/192139196/CoDWaW_LANFixed.rar.html ]
    sonra arklarınla veya zombi kuran insanlarla oynamak icin bildiğin solo co-op dan cooperative find game ardından lan ve all yaparak oyunu görebilirsin. Eğer bir internet filtresi kullanan anti-vir prog. warsa onu kapa firewall türkçesi güvenlk duvarı kapalıysa açık durumuna getir ki kurulu oyunları göresin host olmak istiyosan solo co-op cooperative host game gerisi hep ayar benim ağım " ZombiCod - 123 " (max 4 kişiyle oynanıyor aynı zamanda zombiden sıkılırsanız ilerlemeli mapler oynarsınız iyi eğlenceler inş. işine yaramıştır.

• xfire dan nasil oynicaz COD WAW Zombie serverlarını ?
  • codwaw zombi xfiredan oynanmıyor zombi serverı yok çünki hamachi senin ve eklediğin ağ içindeki insanlarla Lan (local) yerel bağ kurmanı sağlıyor sanki int-cafede yanyana oynar gibi umarım anlatabildim
  • Garena yı tavsiye edebilirim...Lan bağlantı kuran bir çok oyunuda destekleyen güzel bir program.
    http://www.garena.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vampir oyunu arıyorum
    16 yıl önce açıldı
    ESKİ Bİ SAVAŞ OYUNU
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.