Şimdi Ara

bana kullanisli bir telefon onerirmisiniz arkadaslarrr yardim pls

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar nokia n73 u degistirmek istiyorum kafamda bir model var e65 almak istiyordum ama deri kisiminin soyulacagiini soyluyorlar ben kullanisli ince ve cozunurlugu iyi olan bir telefon almak istiyorum onerebileceginiz bir telefon varsa acill bilgilendirirseniz beni sevinirim simdiden tesekkurlerimi sunuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatlas -- 16 Ekim 2007; 14:21:44 >

• 6120c düşünebilirsin.
  • sony ericsson dusunursen k800 i tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bygolge07

sony ericsson dusunursen k800 i tavsiye ederim

Daha şık görünüşlü k810i yi öneririm...
  • wlan kullanmayacaksan e50 şık ve sade bir telefon.
    wlan kullanıcaksan n91 in gerek depolama alanı grekse wlan performansı mükemmel.
    yalnız biraz kaba bir tel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zagors

wlan kullanmayacaksan e50 şık ve sade bir telefon.
    wlan kullanıcaksan n91 in gerek depolama alanı grekse wlan performansı mükemmel.
    yalnız biraz kaba bir tel...

e50 ler çok sorun çıkartıyor. yani telefonu açtığında kendiliğinden dışarı ses veriyor ve kapatamıyorsun bu yüzden bir iş adamı işinden olmuştu teknik servis bu soruna çözüm bulamamış ben tavsiye etmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: polatlas

arkadaslar nokia n73 u degistirmek istiyorum kafamda bir model var e65 almak istiyordum ama deri kisiminin soyulacagiini soyluyorlar ben kullanisli ince ve cozunurlugu iyi olan bir telefon almak istiyorum onerebileceginiz bir telefon varsa acill bilgilendirirseniz beni sevinirim simdiden tesekkurlerimi sunuyorum..

Nokia E65'in deri kısımları zamanla deforme olabiliyor. Ne kadar bütçe ayırmayı düşünüyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: polatlas

arkadaslar nokia n73 u degistirmek istiyorum kafamda bir model var e65 almak istiyordum ama deri kisiminin soyulacagiini soyluyorlar ben kullanisli ince ve cozunurlugu iyi olan bir telefon almak istiyorum onerebileceginiz bir telefon varsa acill bilgilendirirseniz beni sevinirim simdiden tesekkurlerimi sunuyorum..

N73 ü satıp E65 almak biraz saçma deyilmi bence başka bir model düşün veya gelecek modellere bak örnek N81
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.