Şimdi Ara

Bana hayatın The Truman Show gibi olmadığını kanıtlayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bazen başıma ilginç bir tesadüf geldiğinde ciddi ciddi noluyor lan diyorum acaba böyle birşeyin içinde miyim falan oluyorum böyle olmadığına inanmak için sebepleriniz var mı ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Denize açıl

• you know nothing Jon Snow.
  • havalarda soğudu he

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

you know nothing Jon Snow.

• O zaman sana özel olmazdı sanırsam,çünkü senin gibi düşünen başka insanlar da vardır mutlaka,bu yüzden böyle bir kurgunun içinde olmamız garip olmaz mıydı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatın truman show olduğunu kanıtlayamayacagın gibi truman show olmadığınıda kanıtlayamazsın. Odamda yalnızca benim görebildiğim bir pegasus olduğunu iddia etsem bunun gerçek olmadığını kanıtlayabilir misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEO_Decadence

Hayatın truman show olduğunu kanıtlayamayacagın gibi truman show olmadığınıda kanıtlayamazsın. Odamda yalnızca benim görebildiğim bir pegasus olduğunu iddia etsem bunun gerçek olmadığını kanıtlayabilir misin?

Mavi ekran
  • quote:

Hayatın truman show olduğunu kanıtlayamayacagın gibi truman show olmadığınıda kanıtlayamazsın. Odamda yalnızca benim görebildiğim bir pegasus olduğunu iddia etsem bunun gerçek olmadığını kanıtlayabilir misin?

hardbrick oldum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatnda bir kez olsun git de uçağa bin.
  • quote:

Yalnızca senin görebildiğin bir şey sana göre gerçek olur bize göre ise kendi hayallerin bir yansıması.
    Gerçi konu bu değildi,niye cevap verdim bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.