|
Selamlar, Hayatım boyunca arabalara karşı bir merakım olmadı. Nasıl çalıştığı, bakımı, piyasası, alım-satımda neye dikkat edilir vs. hiç incelemedim 7-8 yıldır farklı farklı şirketlerde şirket aracı kullanıyorum, bu sebeple de yine inceleme ihtiyacı hissetmedim. Bir problem olduğunda yetkili servise götürdüm ve işi bitince geri aldım. Ama şimdi iş başa düştü Dolayısıyla bir araç almak istiyorum ama bu işlerden hiç anlamıyorum. Sadece sürmeyi biliyorum gibi düşünün. Ben işe servis ile gideceğim, eşim ise duruma göre ya servis ile ya da alacağımız araç ile gidecek. Ancak o da 7-8 yıldır ehliyetini aldığından beridir araba kullanmıyor. Yani onun da bu araç ile bir öğrenme süreci olacak. O yüzden bagajı biraz hacimli, otomatik ve düşük kilometreli ( max 120K km ) bir hatchback arıyorum. Hem eşim daha rahat kullanır, park ederken vs. zolanmaz. Zaten henüz çocuk da yok hatchback bize yeterli olur diye düşünüyorum. İstanbul trafiğinde ise mutlaka otomatik olmalı yoksa bu trafikte debriyajda ayağım çürür. Memlekete giderken bagajı da biraz işe yararsa iyi olur. Tavan - kaput vs değişen veya boyalı olanlara güvenemiyorum. Bütce olarak 800K civarına kadar çıkabilirim. Durumu göz önüne aldığınızda sizlerin önerisi nedir ? Şimdiden herkese teşekkür eder, hayırlı günler dilerim. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı