Şimdi Ara

Bana güçlü yokedilemez bir yapıştırıcı lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde kullandığım bir yönetici koltuğu var bunun aşağıda göreceğiniz kolluklardan biri tam vidalama yerinden kırıldı. İşin kötüsü bu kolluklar oturma yeri ile arka yaslanma yerini birbirine sabitliyor yani kırılınca koltuk dağıldı.

Tam vidalama yerlerinden kırıldığı için japonladım fayda etmedi, sıcak silikon ile tahta silikonu kullandım o da fayda etmedi.

Kolay bulunur bir yapıştırıcı lazım öyle birşey olsun ki yokedilemez birşey olsun. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonneillon -- 12 Aralık 2012; 19:45:35 >

• 502 diye bir yapıştırıcı var çok güçlü eline ve hiç bir yere bulaştırmadan sürebilirsen tutabilir.su gibi her yere damlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okullu Mehmet Pasa -- 12 Aralık 2012; 19:56:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbrburak

502 diye bir yapıştırıcı var çok güçlü eline ve hiç bir yere bulaştırmadan sürebilirsen tutabilir.su gibi her yere damlıyor

+1 işini görür ama dikkat et su gibi eline damlayabilir.uhu gibi sıkma sakın şişeyi

• Teşekkürler deneyeceğim umarım işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonneillon

Teşekkürler deneyeceğim umarım işe yarar.

bak ben arabanın plastiğini yapıştırayım dedim süngerli bir parçaydı sürdüm kabaca süngerden dumanlar çıkmaya başladı gözümün önünde içten içe yandı yani çok değişik bir şey tikkat et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.