Şimdi Ara

Bana gelen bir maili nasıl engellerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar istemediğim bir yerden bana sürekli mail geliyor onu nasıl engelleyebilirim artık yollamasın (HOTMAİL)
    bir de bazı mailler junk mail kısmına geliyor.onu inboxa nasıl yönlendiricem oraya gelsin?

• cevap yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Headshott

cevap yok mu

fakeim diyosun yani
  • cevap lütfen :(
  • arkadaşım mail geldiğinde önemsize tıklaman yeterli olarak biliyordum ayrıca sana gelen önemsiz kutusundaki mailleri güvenli olarak işaretle diyince düzeltebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: rose__18

arkadaşım mail geldiğinde önemsize tıklaman yeterli olarak biliyordum ayrıca sana gelen önemsiz kutusundaki mailleri güvenli olarak işaretle diyince düzeltebilirsin

usta önemsiz diye işaretliyom yine gelio ...
  • Engellemek için hotmailden mailine gir seçenekler > diğer seçenekler > güvenli ve engellenen gönderenler > engellenen gönderenler'e gir oraya engellemek istediğin mail adresini yaz ve listeye ekle de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahc

Engellemek için hotmailden mailine gir seçenekler > diğer seçenekler > güvenli ve engellenen gönderenler > engellenen gönderenler'e gir oraya engellemek istediğin mail adresini yaz ve listeye ekle de.

Peki deneyecem yazdığınızı.. Çünkü cildiracam neredeyse.... Jigolo die bir siteden durmadan msj alıyorum katil olacam ama kendımın katili...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zormen

quote:

Orijinalden alıntı: ahc

Engellemek için hotmailden mailine gir seçenekler > diğer seçenekler > güvenli ve engellenen gönderenler > engellenen gönderenler'e gir oraya engellemek istediğin mail adresini yaz ve listeye ekle de.

Peki deneyecem yazdığınızı.. Çünkü cildiracam neredeyse.... Jigolo die bir siteden durmadan msj alıyorum katil olacam ama kendımın katili...

Evet banada o siteden mesaj geliyor,birde bir site daha var 3 ayda 7 cm buyut diyor...bende deniyecegim insallah işe yarar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.