Şimdi Ara

bana da yardım edebilir misinz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim psp nin vers: 2.0. 1.5 a düşürmek istiyorum da bi türlü öğrenemedim deminden beri arayorum bakmadıım site kalmadı. hep 2.5 2.71 fln yazıyo. bilen biri anlatabilir mi ya da nerden bilgi alabilirim söylerseniz çok memnun olurum.
    daha önceden bi videodan izleyerek yapmıştım ama şimdi bulamadm o video yu bişi hatırlamıyorum da nasıl olduuna dair:((

• ÖNCE FŞİRMWARE 2.71'i BUL VE KUR
    SONRA 2.71'DEN 1.5 A GECEBİLİRSİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: thefan

ÖNCE FŞİRMWARE 2.71'i BUL VE KUR
    SONRA 2.71'DEN 1.5 A GECEBİLİRSİN

2.50ye geçsin sonra downgrade yapsın
  • arkadasım birde arkadasa nereden nasıl bulup nasıl yükleyecegini acıklasan tam süper olacak bak adam arastırdım ama bulamadım dior eksik cevap daha fazla detay plsss
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

arkadasım birde arkadasa nereden nasıl bulup nasıl yükleyecegini acıklasan tam süper olacak bak adam arastırdım ama bulamadım dior eksik cevap daha fazla detay plsss

haklısın ama benim demek istediğim;2.71 yaparsa downgrade daha zor olur
    ama 2.50 yaparsa downgrade daha kolay olur
    linki ise bilmiyorum
  • ey Allahım hala yanlış yönlendirme ve bilgilendirme

2.50 de GTA UMD disk veya uch dosyalrı lazım yani downgrade daha zor 2.50 de 2.50 sahipleri kolay downgrade için önce 2.71 e update edip ırdan bir iki saniyede iniyolar 1.50 ye

• 2.50ler de önce 2.71 yapıp sonra 1.50ye geçemez mi???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten öyle yapıyolar ama üstteki OnLiNe MaNaGeR nikli kişi 2.50 downgradein daha kolay, 2.71 in daha zor olduğunu söyleyip sallamış ona cevap verdim ben,

Yoksa en kolay 2.71 den düşüş.
  • lan skaty gta olmadan downgrade yolunu yazdi,ayrica 2.6 icin gta lazim.(Reboyla aramiz saddam-bush gibi olmustur.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReBOY

ey Allahım hala yanlış yönlendirme ve bilgilendirme

2.50 de GTA UMD disk veya uch dosyalrı lazım yani downgrade daha zor 2.50 de 2.50 sahipleri kolay downgrade için önce 2.71 e update edip ırdan bir iki saniyede iniyolar 1.50 ye

Arkadasa katılıyorum

• ok. saolun arkadaşlar ama yeni bi soru 2.71 e nerden yükselticem?? biraz acemiyim de kusura bakmayn ya yardım için tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynim bulanıyor -- 7 Ocak 2007; 15:20:32 >
  • 2.71 e nasıl yükseltildiği yazıyomuş bikaç konu aşağıda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.