Şimdi Ara

Bana bir harf öğretenin kırık yıl kölesi olurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler o kadar sene okudum şimdi güzel bir işim var çalışıyorum ve iş hayatımda bana hep okulda öğrenmiş olmam gereken bilgiler gerekti ancak hiçbirini hatırlamıyorum. Madem hatırlamayacaktım niye üniversite okudum ki ben.. Şimdi diyeceksiniz ki malmısın da hatırlamıyorsun. Hayır mallıkla ilgisi yok, bizim eğitim sistemimiz ezbere dayalı bir sistem ve ezberlediğimiz herşey unutulmaya mahkum maalesef. Deneylerle, görsel öğelerle öğretmek çok mu zordu? Ben öğrenmek için okula gitmiştim onlar ise bana ezberlettiler.

"Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" bu sözleri Hz Ali söylemiş. Bana okulda kimse birşey öğretmedi kimse kusura bakmasın. Bu yüzden eğitim hayatımdaki kimseye hakkımı helal etmiyorum. Evet samimice yazıyorum bütün öğretmenler kakadır.

• Hangi üni-bölüm okudun?
  • makine mühendisliği sadece ünide böyle değil lise, üni hepsi bozulmuş
  • Bende geleceğin bir öğretmen adayıyım ve sınıfta sadece oturacağım yaz geldi yaz resmi çizin kış geldi kış resmi çizin sonrada alsın 90-100 adama öss gibi bir sınav dayatmıssın benim dersi takarmı hiç? Bu arada öğretmenleri hiç sevmezdim ama bende öğretmen olacağım
  •  Bana bir harf öğretenin kırık yıl kölesi olurum

Ben aptal değilim, makine mühendisiyim
  • haklısın katılıyorum. benim alanımda makine üzerine sayılır iş ilanlarında bakıyorumda bütün konuları gördüm fakat hiçbirini hatırlayamıyorum. bu yüzden kendimize güvenemiyoruz. tecrube edindikçe geçecektir umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.