Şimdi Ara

Bana bi çare bulun arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle iyi akşamlar, en baştan başlayayım isterseniz, (LÜTFEN OKUMAK İSTEMEYEN OKUMASIN, SİZE HAYATINIZI DEĞİŞTİRECEK Bİ BİLGİ FALAN VERMEYECEĞİM.) Sağlık meslek lisesi 3. Sınıf öğrencisiyim. Bölümüm Anestezi ve Reanimasyon. Ama çocukluğumdan beri cinayet büroda çalışmak istedim bu liseye (onu suçlamıyorum ama) annemin zorlamasıyla girdim. Çünkü diploma sayesinde mesleğinin hazır olacağını söylerdi hep.
    Dediğim gibi çocukluğumdan beri cinayet ve olay çözmeye deli gibi merakım vardı, hala da var. Çocukluğum Agatha Christie, Michael Capuzzo kitapları okuyarak geçti. Hayalimdeki dedektif profil uzmanı ve adli psikolog olan Richard Walter'dı. Cinayet veya olay çözme üzerine bi yeteneğim var mı bilmiyorum. Bunu daha bu yaşıma kadar hiç keşfedemedim. Çünkü hiç imkanım olmadı. Sadece merakım mı var yoksa gerçekten yeteneğim var mı bilmiyorum.
    Ama şunu biliyorum ki gerçekten ama gerçekten başka hiç bi şeyde yeteneğim yok. Spor deyin, müzik deyin, resim deyin ne derseniz deyin yok kardeşim cidden hangisini denediysem elime yüzüme bulaştırdım.
    Şimdi seneye lise bitecek ve polis meslek yüksek okulunu kazanmaya çalışacağım ama hala en azından kendimi inandıracak derecede yeteneğim var mı bilmiyorum bu işe.
    El becerim derseniz o sıfır zaten stajda her şeyi elime yüzüme bulaştırıp duruyorum, sürekli anestezi teknisyenlerinden azar işitip duruyorum.
    Yani bildiğiniz ot gibi yaşıyorum daha kendimin bile emin olmadığı bi yetenekten bahsediyorum ve gelecek denen şeyden gerçekten korkuyorum.
    Daha fazla para alacağıma en azından hayalimdeki mesleği yapmayı isterim.
    Ama keşke böyle bi yeteneğimin olup olmadığını kendime kanıtlayabilmek için bi fırsatım olsaydı.
    Çünkü eğer yeteneğim değil de sadece merakım varsa ben bu işi bırakmak istiyorum. İçim içimi yiyor acaba sadece merakım mı var diye. Bıktım artık.

    Neyse artık sözü bitireyim de okumak isteyenlerin bile canını sıkmayayım. Benim amacım sadece buraya içimi dökmekti. Staj, okul derken beynim iyice bulandı.
    Okuyup zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
    İyi akşamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sword_272 -- 7 Şubat 2016; 20:43:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Gece olmadı kardeş niye iyi geceler diyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi akşamlar diye başlayıp iyi geceler diye bitirme sebebin okuyana kadar gecenin olacağını biliyor olman değil mi kardeş?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yazıya bu kadar takılacağınızı düşünmemiştim.
    Eyvallah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sword_272 -- 7 Şubat 2016; 20:42:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.