Şimdi Ara

Bana akıl verin lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben 19 yaşımdayım.Yaklaşık olarak 1 yıldır PC format ve DVD işindeyim.Ufak bir dükkanım var ve kendi çapımda kazanıyorum.Giderlerim pek yok.Ancak kazanç da ona bağlı olarak olmuyor tabi.Neyse benim 3 ay kadar önce bir elemana ihtiyacım oldu.Ve tanıdığım bir büyüğümün çocuğunu işe aldım.3 ay boyunca çok şükür bir sorun yaşamadım.Ancak bugün benden 2 aydır sürekli alışveriş yapan bir müşterim şikayette bulundu.Nedeni ise aldığı filmin(her hafta en az 2 tane film alır kendisi)aksiyon değil de XXX çıktığını belirtti.Bende şaşırdım ve ben öyle bir şey satmadım dedim ki satmamıştım da.Benim yanımda çalışan o çocuk satış yapmıştı.Neyse özür diledim ve gerçekten çok mahcup durumda kaldım.Ona 3 tane film hediye edip tekrar özür diledim.Bugün de o erkenden çıkmıştı.Yarın tekrar gelecek.Baktım ve PC'imde(hiç öyle indirme falan da yapmam)7-8 tane kötü video olduğunu gördüm.Çok sinirliyim.Şimdi o kişinin durumu iyi değil ben hem yardım hem de işime yarasın amacı ile o çocuğu işe almıştım.Ne yapsam karar veremedim.Lütfen bana akıl verin.

• Çocuğu uyar,bir daha yaparsa gerekeni yaparsın.Herkes affedilmeyi hakeder
  • gelirim az diyorsun senin çırak bu sebeble sana yolu göstermiş sana tavsiyem çocuğu %50 ortak yap ve bu işe devam et.Araştırmalara göre yurdumuzda 15 milyon ergen çocuk yaşıyor herbiri 1 liradan 1 film alsa 15 milyon TL eder .ilerde işi büyütüp bayilikler verirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çılgın Cemil

Merhaba arkadaşlar.Ben 19 yaşımdayım.Yaklaşık olarak 1 yıldır PC format ve DVD işindeyim.Ufak bir dükkanım var ve kendi çapımda kazanıyorum.Giderlerim pek yok.Ancak kazanç da ona bağlı olarak olmuyor tabi.Neyse benim 3 ay kadar önce bir elemana ihtiyacım oldu.Ve tanıdığım bir büyüğümün çocuğunu işe aldım.3 ay boyunca çok şükür bir sorun yaşamadım.Ancak bugün benden 2 aydır sürekli alışveriş yapan bir müşterim şikayette bulundu.Nedeni ise aldığı filmin(her hafta en az 2 tane film alır kendisi)aksiyon değil de XXX çıktığını belirtti.Bende şaşırdım ve ben öyle bir şey satmadım dedim ki satmamıştım da.Benim yanımda çalışan o çocuk satış yapmıştı.Neyse özür diledim ve gerçekten çok mahcup durumda kaldım.Ona 3 tane film hediye edip tekrar özür diledim.Bugün de o erkenden çıkmıştı.Yarın tekrar gelecek.Baktım ve PC'imde(hiç öyle indirme falan da yapmam)7-8 tane kötü video olduğunu gördüm.Çok sinirliyim.Şimdi o kişinin durumu iyi değil ben hem yardım hem de işime yarasın amacı ile o çocuğu işe almıştım.Ne yapsam karar veremedim.Lütfen bana akıl verin.

ee adam kendi almış iste.

• Bence uyar çoçuğu bir daha yapcağını sanmam
  • tazminatını ver kov
  • Arkadaşlar videoları sildim.Bir kere uyaracağım umarım bir daha yapmaz.Cünkü bugün cok mahcup durumda kaldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.