annemin telefonu bozuldu. şu an kullandığım samsung star'ı ona vereceğim ve kendime istediğim telefonu alacağım. HTC kalitesine güvendiğim için HTC almayı düşünüyorum ama farklı marka tavsiye ederseniz de iyi olur
Şimdi kısaca aradıklarımı söyleyeyim.
-Android tercihimdir -Oyun ve uygulama keyfi (yazni telefonun desteklediği oyun/uygulama sayısının fazla olması, ayrıca takılma donma filan olmasın) -Hızlı ve kaliteli bir internet deneyimi (özellikle flash player destekli olmalı) -Eskimeyecek bir model olması (eskimeyecek derken 2 yıl sonra adı unutlmuş olmasın anlamında diyorum ayrıca android 3.0'ı filan desteklemeli, android 2.2 ile gelmeli) -Malzeme kalitesi iyi olsun -Hızlı ve stabil olsun -Şekli karizma olsun -Kamera ve video kalitesi iyi olsun
Şimdi siz hemen HTC Desire HD diyeceksiniz. Bende onu almak istiyorum ama Türkiye'ye daha gelmedi, hatta gelir mi onu da bilmiyorum. Almanya'dan alma şansım var ama garanti olmadığı için ve telefona biraz sorunlu dendiği için biraz tırsıyorum Bu arada Almanya'da çıktı mı bu telefon? HTC Desire HD ana başlığını takip ediyorum. Yurtdışından alıp satacaklarını söyleyenler var ama maalesef mağazadan almalıyım. Yani İnternet veya 2. el alamam. (2. el derken açılmamış olsa bile alamam)
Kısacası çok bekleyemem artık. Lütfen yardım edin
Herkese şimdiden teşekkürler...
google nexus one olabilir ama Türkiyede garantili olarak satılmıyor diye biliyorum. nexus one 'ın arkasında google var.
bence sony ericsson w995 al derim çok güzel bir telefon