Şimdi Ara

ban yedim 78 lwl yardımm!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadaşlar 78lwl de ban yedim:(( tamda kospu bırakıp asas olcaktım kasıyordum paramunda plat pre yeni almıştım gb de wardı charın içinde kaç gün ban yemişim ya oyunun siteside açılmıyor nasıl bakacam ilk defa ban yiyorum:(((

• oto ban olabilir bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: miqrop528

sa arkadaşlar 78lwl de ban yedim:(( tamda kospu bırakıp asas olcaktım kasıyordum paramunda plat pre yeni almıştım gb de wardı charın içinde kaç gün ban yemişim ya oyunun siteside açılmıyor nasıl bakacam ilk defa ban yiyorum:(((

demekki asas olmamışsın halen paramunda kspla kasıyodun.. korkmadan 78 lvlde illegal program kullanıyorsun, sonra ban yiyince gelmiş 78 lvl de ban yedim yardım diyorsun. iyi olmuş inşallah hiç bir zaman açılmaz!!!
  • aynen iyi olmuş biraz elle kasmayı öğrenin.
  • tesadüfmü bilinmez ama genelde preyi aldıktan hemen sonra banlanmalar daha çok oluyor galiba kasıtlı yapıyolar tekrar pre alsın diye
  • inan allaha çok üzüldüm ya:napsakki

hadi bi el atalım forumdaki ark lar .şoka girmiş kurtaralım

bari ark ı
  • Bu Zamanlar da Atılan Banların Coğu 1 Aylık Oluyor Heralde Ama Koxp a Karsı Oldugum İçin Üzüldüğümü Söyleyemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lvl 88 nerde kascam ?
    16 yıl önce açıldı
    Neden ban yedim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tek çözüm tekel işçileri gibi grev yapmak belki af gelir ..
  • Atın ölümü arpadan oldu işte sevinmelisin buna
  • ilk kez ban yediysen ya 2 gündür yada 30 gün ama ikinci banınsa 999 dur...

En büyük temennim 999999999999999999999999 olması
  • Arkadaşlar çok dengesiz konuşuyorsunuz.
    Ben 80Lv im fakat hala DS de kasıyorum program ile.Bu oyunda program kullanmadan kasan yok.Varsada 10-15 tane geri kalan 1000 kişi program.
    Dostum merak etme 30 gündür.
    999 Ban'ı dandik kosp+İllegal TS basılıyken yiyiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: T Ü R K

Arkadaşlar çok dengesiz konuşuyorsunuz.
    Ben 80Lv im fakat hala DS de kasıyorum program ile.Bu oyunda program kullanmadan kasan yok.Varsada 10-15 tane geri kalan 1000 kişi program.
    Dostum merak etme 30 gündür.
    999 Ban'ı dandik kosp+İllegal TS basılıyken yiyiyorsun

İyi güzel hoşda,madem müslümansınız başkasının hakkına neden el uzatıyorsunuz.O slotta exp kasmak isteyen pri,warrior,mage sen hilecisin diye exp kasamayacakmı?Hakkıyla,emeğiyle oynayanlar ne olacak?Sizin mentalite heryerde hile olsun.Sırf yarın 'Bütün gün akıyoruz' Diye birilerine fors atmak için.Zaten buraya böyle yazan adam bu yazıyada verecek bir hazır cevabı vardır.İyi forumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.