Şimdi Ara

Ban olayı(HDD)Acil cevap lazım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bansız bir cihaz alıcam alıcağım cihazda çıkış tarihinden önce oyun oynanmadı eminim.Yanlız yeni alacağım cihaza kendi eski HDD mi takıcam.Eski HDD de ise çıkış tarihinden önce oyun atmıştım içine şimdi onları silsem yeni cihaza öyle taksam o sorun ortadan kalkar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakarvardar -- 25 Ağustos 2011; 22:59:13 >

• Microsoft un attığı banı nasıl attığıyla alakalı bir bilgi yok sadece tahminler var, konsolunda fw varsa o şekilde live kullanırsan her an banlanma riskin devam edicek bunun hdd olup olmaması ile alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

Microsoft un attığı banı nasıl attığıyla alakalı bir bilgi yok sadece tahminler var, konsolunda fw varsa o şekilde live kullanırsan her an banlanma riskin devam edicek bunun hdd olup olmaması ile alakası yok.

hocam demek istediğim hdd olup olmamasından ziyade oyunları çıkış tarihinden erken oynanması yani bu ban olayında ciddi bir kişinin açığı diye biliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eakarvardar

quote:

Microsoft un attığı banı nasıl attığıyla alakalı bir bilgi yok sadece tahminler var, konsolunda fw varsa o şekilde live kullanırsan her an banlanma riskin devam edicek bunun hdd olup olmaması ile alakası yok.

hocam demek istediğim hdd olup olmamasından ziyade oyunları çıkış tarihinden erken oynanması yani bu ban olayında ciddi bir kişinin açığı diye biliyordum

oyun çıkmadan önce bir oyunu oynadıysan flaglanmış oluyorsun. Yani ban dalgasında gitme ihtimalin yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_

quote:

quote:

oyun çıkmadan önce bir oyunu oynadıysan flaglanmış oluyorsun. Yani ban dalgasında gitme ihtimalin yüksek

Hocam tamamda aynı dertten bende muzdaripim bende diyorum ki yeni alcağım makinada cıkış tarihinden önce oyun oynanmadı.Yeni makinaya sadece çıkış tarihinden önce oynadıgım oyunu attıgım hddyı takıcam kı cıkış tarihide zaten 2 gün önceydi.Yeni makina da live a girsem herhalde o hdd de cıkış tarihinden önce oldugunu görmezler.Çünkü yeni makina da cıkış tarihi vakti gelmiş oldu dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sıradan deterjan

quote:

Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_

quote:

quote:

Hocam tamamda aynı dertten bende muzdaripim bende diyorum ki yeni alcağım makinada cıkış tarihinden önce oyun oynanmadı.Yeni makinaya sadece çıkış tarihinden önce oynadıgım oyunu attıgım hddyı takıcam kı cıkış tarihide zaten 2 gün önceydi.Yeni makina da live a girsem herhalde o hdd de cıkış tarihinden önce oldugunu görmezler.Çünkü yeni makina da cıkış tarihi vakti gelmiş oldu dimi?

demek istediğini anladım. Sen nolur nolmaz diye tüm hdd'ye format atarsın olur biter

• Yahu save ime üzülüyorum.Ya sonuçta yqni boarda cıkış tarihinden sonra işlencek sadece hddye tarihten önce işlenmesi boarda etki yapar mı ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya olurmu öyle şey saçmalama kullan tabiki. Hiçbirşey olmaz
  • Eğer cihaz öncesinde banlı bir Xbox'da kullanıldıysa zaten profil ve save'lerin bozulacaktır.
    Böyle bir durum yoksa eski HDD'ni kullanman herhangi bir ban riski taşımaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.