Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Ban'lı charlar açılıcak!! oyuncu mahkemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • k2 network ve önceki ntt game yönetimleri döneminde kapatılan hesaplarla ilgili oyuncu mahkemeleri kuruluyor. hesap kapama işleminin haksız ve yanlış olduğunu savunan oyuncular için sunulacak olan bu mahkemede, oyuncular haklarını arayabilecek ve oyun yönetiminin kararına göre hesaplarına tekrar kavuşabilecekler..
    kaynak: level dergisi..

• id pass mail hiç birşey hatırlamıyorum
    eski accları bir açsam rahat 0 dan mis gibi karakter dizerim,hatta büyük paralar bile kazanabilirim de,hatırlamıyorum
  • Hiçbir karakter umurumda değil de.. Sadece 1 tane hesabım ban yemişti yıllar önce. O Charımı geri alsam king yaparlar beni sw de :D O Yüzden takipteyim.
  • Juri üyeliğine başvuru yaptyıdım ama seçilmek gibi bir umudum yok tabii Seçilenlerin jurinin insafına kalmış durum biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzuXx

Hiçbir karakter umurumda değil de.. Sadece 1 tane hesabım ban yemişti yıllar önce. O Charımı geri alsam king yaparlar beni sw de :D O Yüzden takipteyim.

bahsedermisin chardan
  • 2 tane illegal char vardı geçmişten kalma arkadaşlardan aldığım sanırım ikisini de hiç bir zaman açmayacaklar, ama açsalar şuan da bile 4-5 milyar para çıkar o charlardan.
  • Vay arkadaş şaka maka jüriye seçilmişim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Vay arkadaş şaka maka jüriye seçilmişim

hayırlı olsun heryerde söyleme bunu :)
  • 6e 6 kullanıcısına yanıt
    Benim charları açtır %50 senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanquish-

Benim charları açtır %50 senin

Daha Bismillah sistem ile ilgili biz bile bilgilendirilmedik rüşvet teklifi geliyor. Çok şükür oyunda isteyebileceğim her itema sahibim, fazlasında da gözüm yok. Objektif yaklaşacak biri olmasam aday olmazdım merak etmeyin şakasına yazdığını düşünüyorum inşallah öyledir

@Alqolikkk
    Valla zaten resmi forumda isimler duyurulduğundan her yerde o isimle benden başka biri çıkmayacağından sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 27 Mart 2023; 20:43:43 >

• 6e 6 kullanıcısına yanıt
    İtem olarak düşünme, şimdi cebinde 2-3 bin tl olsa fena mı olurdu?

Tabii ki şakasına yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanquish-

İtem olarak düşünme, şimdi cebinde 2-3 bin tl olsa fena mı olurdu?

Tabii ki şakasına yazıyorum

Hayırsız işten gelecek para gelmesin hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.