Şimdi Ara

Bamboo Fiber Çift Kişilik Yorgan 57,00 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
18
Favori
34.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bamboo Fiber Çift Kişilik Yorgan KDV DAHİL 57,00 TL

Şuan fırsat sitelerinde dahi piyasa fiyatı 79,00 TL

KARGO: 2 adet ürüne kadar aras kargo anlaşmamızdan 5,50 TL tutuyor

ÇİFT KİŞİLİK MODELİÇİN

http://www.magzaci.com/teom-bamboo-fiber-cift-kisilik-yorgan-urun153753.html

TEK KİŞİLİK MODELİMİZ İÇİN 53,00 TL
    http://www.magzaci.com/teom-bamboo-fiber-tek-kisilik-yorgan-urun153754.html

Şuan takip ettiğimiz kadarı ile kredi kartı ekranında hatalar alınıyor

bu hataların sebebi taksit seçeneği malesef sadece maxmum karta taksit yapabiliyoruz diğer kartlara tek çekim yapılabiliyor

diğer banka kartları ile alışverişte taksit seçildiği için kart ekranı hatası alabilirsiniz lütfen taksit ekranında 0 taksit işaretleyin

Sağlıklı ve Doğal Uyku!

uykuyu doğanın bambu mucizesiyle keşfedin! Tek ve çift kişilik seçenekleriyle Teom Bamboo fiber yorganlar kapınıza geliyor!Antibakteriyel, organik ve mükemmel nefes transfer özelliğine sahip yorganlar ile uyku kalitenizi arttır...

%100 bambu mikrofiber dolgu
    Yazın serin, kışın sıcak tutan yüzey
    Bambu doğallığıyla sağlıklı, yumuşacık ve rahat uykular
    Alerji yapmaz ve kokusuzdur
    Mikro havalandırma özelliğiyle vücudun nefes almasını sağlayan tasarım
    Dört mevsim kullanım imkanı
    Antibakteriyel ve ipek kadar hafif

mucizesiyle keşfedin! Tek ve çift kişilik seçenekleriyle Teom Bamboo fiber yorganlar kapınıza geliyor!

Antibakteriyel, organik ve mükemmel nefes transfer özelliğine sahip yorganlar ile uyku kalitenizi arttırın, yatağınızı size özel bir konfor cennetine dönüştürün!
    ÖZEL VAKUMLU ÇANTASINDA GÖNDERİLİR

Bambu kumaşlar, sağlıklı, organik ve ter kokusunu engelleyici özelliğinin yanı sıra ışıltılı, ipek gibi yumuşak dokusu ile günümüzün en çok tercih edilen kumaşlarındandır. Bambu elyafının en karakteristik özelliği doğasından anti-bakteriyel olmasıdır.
    Yapısındaki küçük boşluklar sayesinde mükemmel nem transfer özelliğine sahiptir. Sıcak yaz mevsiminde dahi serinlik hissi verir.

Bambu lifler fazla nemi etkin bir şekilde alarak, terin birkaç saniyede buharlaşmasını sağlar. Dolayısıyla vücudunuzun aşırı ısınmasına ve sonucunda terlemenize engel olduğu için kesintisiz bir uyku uyumanıza katkı sağlar. Bamboo yorgan, cildinizin doğal yollardan kuru kalmasını sağladığı gibi, ferah bir uyku ortamında uyumanızı sağlar.

Bambu size ve cildinize dost olduğu gibi aynı zamanda çevreye de dosttur. Bambu ağacı kendi kendine yeniden yetişebildiği için, yoğun ve konsantre biçimde yetişir. Bu nedenle de mesela kotona göre doğada çok daha az yer kaplar. Yetişmesi için herhangi bir kimyasal kullanılmadığı için, üretimi ekolojik olarak sağlıklıdır ve hem çevre hem de insan dostudur. Ayrıca yetişmesi için çok su kullanımı da gerekmez.

Bambu %100 bakterilerden ayrıştırılabilir. Bambu, yetiştiği ortamlarda hava kalitesini yeni üretilen oksijenin %40’ı oranında geliştirir ve bu şekilde atmosfere karışır.

Özellikler

Tek kişilik ebatları 155x215 cm.'dir.
    Çift kişilik ebatları 195x215 cm.'dir.
    Yazın serin kışın sıcak tutar.
    İç dolgu malzemesi bambu-hollo-fiberdir.
    M2 ağırlığı 300 gramdır. İç astarlıdır.
    4 kenarı biyelidir.
    Kullanma klavuzu ve Avrupa standart belgesi yorgana ve yastığa dikişlidir.
    %100 bambu mikrofiberdir.
    Bambu üretiminde yabancı madde kullanılmayan doğal bir bitkidir. Bu bitkiden elde edilen liflerle üretilen ürünler sağlıklı, yumuşacık , emici ve rahattır.
    Üretiminde gübre veya böcek ilacı gibi zararlı maddeler kullanılmadığı için sağlıklıdır. Bambu üzerinde bu maddelerin barınmasını engelleyecek bir madde bulunmaktadır.
    Doğal olduğundan vücudun nefes almasını imkan verir; vücut ısınsı dengede tutar. Teri çabuk emip buharlaştırarak ferahlık veriri. Yazın en sıcak zamanında bile vücuda yapışmaz
    İpekten daha yumuşak ve hafiftir.
    Alerji yapmaz kokusuzdur.
    Yumuşacık ve kabarıktır.
    Çamaşır makinesinde yıkanabilir. (Defalarca yıkansa da deforme olmaz)
    Çabuk kurur.
    Dört mevsim kullanılabilir.
    Eşsiz mikro havalandırma özelliği vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magzaci -- 5 Şubat 2013; 14:15:24 >

• Tek kişilik iyi bir takım var mı ?

Orijinalden alıntı: blank42

Tek kişilik iyi bir takım var mı ?

şuan malesef ev tekstilinde bambo yorganlarımız mevcut uyku setleri için anlaşmalarımızı yapıyoruz altınbaşak serisi çok yakında sitemizde yayınlanacak

Orijinalden alıntı: serin_su842

eğer tek kişilikte biraz daha düşük bir fiyat olsaydı hemen alabilirdim tek kişilik ile çift kişilik arasındaki fiyat farkının 4 tl olması mantıksız bir pazarlama stratejisi

+1

konuyu takipteyim

EDIT: birde ben üniversiteye başlarken TAÇ marka yorgan almıştım, bide onun kılıfı ne oluyorsa adı her ne ise ondan. 4. senesini doldurdu, kılıfı (haftada 2 gün yıkanmasına rağmen) rengini atmadı, ancak yorgan, inceldi o kabarık dokusu gitti, aynı sıcaklığı muhafaza etmesine rağmen böyle yumuşak yumuşak olmadığı için o yorganı misafir yorganı yapıp kendime yeni bir yorgan almak istiyorum.

bu yorganlarda çökme, yıkandıktan sonra toplanma vs oluyor mu? (en azından şuanki kullandığım kadar dayansa o bile yeter)

üniversitede yazın altıma serdim, kışın sarındım yattım, işkencenin kralını gördü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!Chinogolog!!! -- 10 Ocak 2013; 2:36:43 >

• quote:

eğer tek kişilikte biraz daha düşük bir fiyat olsaydı hemen alabilirdim tek kişilik ile çift kişilik arasındaki fiyat farkının 4 tl olması mantıksız bir pazarlama stratejisi

%100 Katılıyorum !

Bende Tek Kişilik Alacaktım
  • merhaba öncelikle geç cevaplar için özür dileriz tüm yorganlarda aslında üretici firmalar tek ve çift kişilik arasında bu şekilde küçük bir fark ile dağıtım yaparlar asıl satış takdiğini fırsat diye mailler gönderen türkiyenin büyük fırsat siteleridir tek kişilik 69 tl çift kişilik 79 tl asıl fiyat bu değil

not: yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz şuan tek kişilik yorgan stoğumuz tükendi yakında tekrar satışa açılacak

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

quote:

+1

konuyu takipteyim

EDIT: birde ben üniversiteye başlarken TAÇ marka yorgan almıştım, bide onun kılıfı ne oluyorsa adı her ne ise ondan. 4. senesini doldurdu, kılıfı (haftada 2 gün yıkanmasına rağmen) rengini atmadı, ancak yorgan, inceldi o kabarık dokusu gitti, aynı sıcaklığı muhafaza etmesine rağmen böyle yumuşak yumuşak olmadığı için o yorganı misafir yorganı yapıp kendime yeni bir yorgan almak istiyorum.

bu yorganlarda çökme, yıkandıktan sonra toplanma vs oluyor mu? (en azından şuanki kullandığım kadar dayansa o bile yeter)

üniversitede yazın altıma serdim, kışın sarındım yattım, işkencenin kralını gördü

merhaba sorunuzu yeni farkettim özür dilerim inanın sizin işgence yaptığınız yorganda 2 kat daha sağlamdır :) bambo yorganlar defalarca yıkansa bile ilk günkü gibi yumuşak ve kabarıklığını korur esas önde gelen özelliklerinden biridir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kart bilgileriniz onaylanmadi dedi. iki kez denedim olmuyor.

Orijinalden alıntı: asksarabi

Kart bilgileriniz onaylanmadi dedi. iki kez denedim olmuyor.

taksit seçeneğinden kaynaklı hata veriyordu sorun çözüldü sipariş alındı teşekkür ederiz
    siparişiniz hazırlanıp kargolanıyor

Orijinalden alıntı: magzaci

quote:

Orijinalden alıntı: asksarabi

Kart bilgileriniz onaylanmadi dedi. iki kez denedim olmuyor.

taksit seçeneğinden kaynaklı hata veriyordu sorun çözüldü sipariş alındı teşekkür ederiz
    siparişiniz hazırlanıp kargolanıyor

Tesekkurler.
    ----
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Bende anname tek kişilik alacağım . fakat fiyat çok yüksek.

Bakın bu linte aynı ürün tek kişilik 69,00tl çift kişilik 79,00 tl %70 indirimli diye satışta
    http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/ev-tekstil-yorgan-bamboo-uyku/14588155

fiyatlarımız gayet uygun kalıyorki siz değerli dh üyeleri ile paylaşma gereği duyduk

bu hataların sebebi taksit seçeneği malesef sadece maxmum karta taksit yapabiliyoruz diğer kartlara tek çekim yapılabiliyor

diğer banka kartları ile alışverişte taksit seçildiği için kart ekranı hatası alabilirsiniz lütfen taksit ekranında 0 taksit işaretleyin

Sayın
    Kullanıcı bilgileriniz sitemize kaydedildi. Üyelik bilgilerinizi kullanarak alışverişlerinizi hızlandırabilir ve kazandığınız puanlar ile ücretsiz alışverişler yapabilirsiniz. Bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Bilginize, Üyeliğiniz İçin Teşekkürler Hediyemiz Olan Bu Ürünü Ücretsiz Olarak Alabilirsiniz Ücretsiz Ürün Link
    Sahte Para Kalemi (HER YENİ ÜYEMİZE HEDİYEMİZDİR ÜCRETSİZ)
    HER YENİ ÜYEMİZE ÜCRETSİZDİR........

SADECE 0.00 TL + KDV

Üye olunca geldi, ama hediye ürün siteden silinmiş.

Orijinalden alıntı: kAr_gA

quote:

Sayın
    Kullanıcı bilgileriniz sitemize kaydedildi. Üyelik bilgilerinizi kullanarak alışverişlerinizi hızlandırabilir ve kazandığınız puanlar ile ücretsiz alışverişler yapabilirsiniz. Bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Bilginize, Üyeliğiniz İçin Teşekkürler Hediyemiz Olan Bu Ürünü Ücretsiz Olarak Alabilirsiniz Ücretsiz Ürün Link
    Sahte Para Kalemi (HER YENİ ÜYEMİZE HEDİYEMİZDİR ÜCRETSİZ)
    HER YENİ ÜYEMİZE ÜCRETSİZDİR........

SADECE 0.00 TL + KDV

Üye olunca geldi, ama hediye ürün siteden silinmiş.

evet haklısınız geçtiğimiz ayın kampanyası idi mail ayarlarından düzeltilmemiş ama ilk siparişinizde bu üründe kargoya ekleriz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: magzaci

merhaba öncelikle geç cevaplar için özür dileriz tüm yorganlarda aslında üretici firmalar tek ve çift kişilik arasında bu şekilde küçük bir fark ile dağıtım yaparlar asıl satış takdiğini fırsat diye mailler gönderen türkiyenin büyük fırsat siteleridir tek kişilik 69 tl çift kişilik 79 tl asıl fiyat bu değil

not: yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz şuan tek kişilik yorgan stoğumuz tükendi yakında tekrar satışa açılacak

politik cevaplar verilmesinden hiç ama hiç hoşlanmıyorum diğer firmaların verdiği fiyatlar ve fiyat politikası bizi ilgilendirmez bahsi geçen konudaki sizin ürününüzden bahsediyoruz eğer buraya konu açıyorsanız diğerlerinden zaten bir farkınız olması gerekiyor öyle değil mi ? kaldı ki verdiğiniz çift kişilik fiyata zaten birşey diyen yok fiyat gayet makul ama tek kişilik ile çift kişilik yorgan arasındaki fiyat farkının 4 tl olması çok komik.70-80 tl fiyat düzeyinde de 10 tl fark da komik.siz aradaki boyut farkına sadece 4 tl değer biçmişsiniz demekki bu ürünlerin malzeme maliyeti çok ama çok düşük ki bu fiyat politikasında ben tek kişilik yorganı sadece 4 tl daha ucuza almak bizi kötü hissettirecek.Yani ürünün stoklarda tükenmesinin de pek bir önemi kalmıyor ama helal olsun nasıl oldu da 4 tl farkla satabildiniz tebrik ediyorum

bu bahsettiğiniz konu hakkında açıklamayı daha önceki mesajımızda da yapmıştık tüm yorgan ve battaniyelerde aslında tek kişilik ve çift kişilik arasındaki fark bu rakamlardadır biz ürünleri ithalatcı ve üretici firmalardan toplu alımlarımızda bizimde tek kişilik ve çift kişilik yorgan arasındaki fiyat farkı bu olduğu için fiyatlarımıza 4 tl gibi bir farkla sunduk olması gerekende bu olması lazım yukarda bahsi geçen firmayı fiyat pahalı diye mesaj gelince örnek vermek amaçlı yazmıştık politik bir cevap vermedik örnek verdik

• Yanlışım varsa düzeltin ama tekstilde KDV 1,08 değil mi? Siz de neden 1,18 ?

Teom Bamboo Fiber Çift Kişilik Yorgan (Yorgan) 48.31 TL + KDV ==>57.01 TL KDV DAHİL

Orijinalden alıntı: secret_spy

Yanlışım varsa düzeltin ama tekstilde KDV 1,08 değil mi? Siz de neden 1,18 ?

Teom Bamboo Fiber Çift Kişilik Yorgan (Yorgan) 48.31 TL + KDV ==>57.01 TL KDV DAHİL

sistemde 1,08 olarak tanımlı fakat sorgularda sepet ekranı 1,18 olarak hesaplama yapmış tüm sorgular tekrar düzeltildi şuan 1,08 kdv hesaplar fakat toplam tutar aynı rakamdır teşekkür ederiz

yastık kılıfı

yorgan kılıfı

nevresim ( yatak altı )

http://www.magzaci.com/img/1356645764721.jpg

ve Ustumuze orttüğümüz yorgan :D

tabirler yanlıs oalbilir ama

resimden bunu anlıyorum.

bunlar ile beraber mi gelecek yoksa sadece Yorganı mı

orayı anlayamadım resimlerden vs vs den

Orijinalden alıntı: figo976

resimdeki

yastık kılıfı

yorgan kılıfı

nevresim ( yatak altı )

http://www.magzaci.com/img/1356645764721.jpg

ve Ustumuze orttüğümüz yorgan :D

tabirler yanlıs oalbilir ama

resimden bunu anlıyorum.

bunlar ile beraber mi gelecek yoksa sadece Yorganı mı

orayı anlayamadım resimlerden vs vs den

merhaba hayır malesef sadece yorgandır resimler genel amaçlı kullanılmıştır

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.