Şimdi Ara

Balparmak & iyzico: 600 TL'lik Döküm Tava + 2kg Bal ve Dahası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
2.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çam Balı 225 gr 158 tl

Çam Balı 40 g Tüp 40 tl

taç Döküm Pankek Tavası 26 400 tl

Toplam 1278 tl yerine

750 tl ye iyzico olmadan alınıyor. iyzico da olur ise 650 tl ye gelmiş olur.

ilk defa iyzico kullanacaklara 500 tl kampanyası olabiliyor

İNANILMAZ FIRSAT Balparmak & iyzico: 600 TL'lik Döküm Tava + 2kg Bal ve Dahası ~250 TL'ye!

Merhaba arkadaşlar,

Bugün inanılmaz bir kampanya kombinasyonu keşfettim ve hemen sizlerle paylaşmak istedim. Balparmak'ın kendi indirimleri ile iyzico'nun ödeme kampanyalarını birleştirince, piyasa değeri yaklaşık 600 TL olan döküm pankek tavası, 2 kg'dan fazla bal ve ek ürünlerden oluşan sepeti çok komik bir rakama getirebiliyoruz.

İşte adım adım fırsatı nasıl değerlendireceğiniz:

Adım 1: Balparmak Sepetini Hazırlama

* Öncelikle Balparmak'ın internet sitesine gidin.

* Sepete "Balparmak Yayla Ova Balı 2 kg ve Çam Balı 225 g" (999,90 TL) ürününü ekleyin.

* Bu ürünü eklediğinizde kampanyalar aktifleşecek:

* Döküm Pankek Tavası 1,00 TL yerine 0,01 TL'ye düşecek. Sepete ekleyin! (Bu tavanın muadili başka sitelerde 600 TL'ye satılıyor).

* Balparmak Çam Balı 40 g Tüp ise %100 indirimle BEDAVA oluyor. Onu da sepete ekleyin!

* Gerekirse PUREST25 kupon kodunu kullanarak sepeti yaklaşık 750 TL'ye düşürün. (Görseldeki gibi)

Adım 2: iyzico ile Ödemeyi Tamamlama (İşin Sihirli Kısmı)

Bu sepeti çok daha ucuza getirmek için iyzico devreye giriyor:

* Kampanya 1: 1000 TL'ye 500 TL İndirim!

* iyzico'da "iyzico ile Öde" seçeneğiyle yapacağınız ilk 1000 TL ve üzeri alışverişe 500 TL anında indirim var!

* Mevcut sepetiniz 750 TL olduğu için, bu indirimden yararlanmak adına sepete 250 TL'lik daha ürün ekleyerek toplamı 1000 TL'ye tamamlayın.

* Ödemeyi "iyzico ile Öde" seçeneğiyle yapınca 1000 TL'lik sepetiniz anında 500 TL'ye düşecek!

* Kampanya 2: İlk 3 Siparişe Ekstra İade!

* Ayrıca iyzico'nun ilk 3 alışveriş için 100'er TL iade kampanyası da mevcut. Bu kampanyadan da yararlanarak maliyeti daha da düşürebilirsiniz. (Koşulları iyzico uygulamasından kontrol etmeyi unutmayın).

Özetle Ne Almış Oluyoruz?

Eğer sepeti 1000 TL'ye tamamlayıp iyzico indirimiyle alırsanız, yaklaşık 500 TL ödeyerek şunlara sahip oluyorsunuz:

* Piyasa Değeri ~600 TL olan Döküm Pankek Tavası

* 2 kg Yayla Ova Balı + 225 g Çam Balı

* 40 g Tüp Çam Balı

* Sepeti tamamlamak için eklediğiniz ~250 TL'lik ek ürünler

SONUÇ: Normalde sadece tavanın fiyatı olan 600 TL'den bile daha ucuza, hem tavayı hem de kilolarca balı ve ek ürünleri almış oluyorsunuz. Toplam maliyetiniz 500 TL oluyor ve eğer ek iade kampanyası da geçerliyse maliyet 400 TL'ye kadar inebilir!

Kampanyalar bitmeden acele edin. Herkesin kendi sepetini ve iyzico koşullarını teyit etmesinde fayda var.

Afiyet olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boranet -- 25 Haziran 2025; 19:20:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Iyzico uygulamasında bu kampanya bende gözükmüyor ama gözükenler için iyi fırsat, teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyzicoyu ilk defa kullananlar için 1000e 500 . Farklı bir durum varsa bilmiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kampanya başlığını ilk sipariş olarak güncellerseniz daha iyi olur

• 1000/500 zaten çoğunluk kullanmıştır. Çok ekstra bir indirim olmuyor zaten onu çıkınca

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • faydalandım teşekkürler

• İyzico ile ödeme adımında mı 500 lira düşürüyor yoksa iade olarak hesaba mı tanımlıyor ? @boranet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sepeti 759 a düşürüp iyzico üzerinden aldım ve 100 TL ek iade aldım. Güzel fırsat teşekkürler

• başlığı düzeltme gereği duymuyorum. iyzico olmasa dahi çok çok avantajlı bir kampanya . açıkcası ben iyzico 500 tl yi kullanmadım. ama 100 tl dahi olması zaten çok çok avantajlı bir üründe extra fayda sağladı.

• Z.E.U.S kullanıcısına yanıt

ben 500 tl kampanyasından hiç yararlanmadım. 100 tl kampanyası da ödeme sonrası hesaba yansıdı.

• AndOne kullanıcısına yanıt

lütfen bal ve tava fiyatını araştırınız.

• boranet B kullanıcısına yanıt

Bal neysede tava ihtiyacı olan için kampanya olabilir ama bu haliyle bana hitap etmedi (500\1000 tabiki bende de yok)

• Düz döküm olsa alınırda bu şekilde mutfakta kalablık yapacak yeni ürün daha fazlası değil

• Teyzem gibi yorum gelmesi gerçekten beni garipsetti . bal değil de tava ya odaklanmak ilginç geliyor.

• Güzel kampanya. Haber veren arkadaşa teşekkürlerBalparmak & iyzico: 600 TL'lik Döküm Tava + 2kg Bal ve Dahası 

• Demir döküm sandım. Balparmak & iyzico: 600 TL'lik Döküm Tava + 2kg Bal ve Dahası 

• Haber veren arkadaşa teşekkürler sipariş geçtim 100 lira iade geldi. Konu haricinde şu tavalarda artık yanıltıcı ibarelere yasak getirilmesi gerek, döküm diyor halbuki döküm görünümlü alüminyum gerçek demir döküm ile alakası yok, tamamen aldatmaca, kaplaması aşınana kadar kullanılır sonrası çöp.

• Bu sıcak fırsat, mayıs ayında da vardı; o dönemde kampanyadan yararlananlar mutlaka olmuştur. Fiyatın aynı olduğunu düşünüyorum ama yanılıyor olabilirim. Ancak ana ürün bal olduğu için, satın almadan önce Şikayetvar'da bal hakkında yapılan yorumları incelemenizi tavsiye ederim.

• Teşekkürler faydalandık. 100iade hemen yansıdı ama 500 yansımadı. Geç mi yansıyor bilen var mı?

• Hipoglisemi kullanıcısına yanıt

Yansımadıysa yatmayacaktır. İyzico her zaman anında yansıtıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.