Şimdi Ara

Balotelli yine iş başında! LA Galaxy'le Dalga Gecmeye kalkinca..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu çocuk adam olmaz mac 1-1 balotelli golu atsa 1-2 olacak

Mancini Balotelli yi hemen oyundan alip Milner'i soktu oyuna

Manchester City’nin sorunlu forveti Mario Balotelli yine iş başında! LA Galaxy ile yapılan maçta bir hareket deneyen ancak beceremeyen İtalyan futbolcu, Mancini’yi çileden çıkarttı.

Karşılaşmanın henüz ilk yarım saati dolmuşken, ceza alanına giren Balotelli düz vurmak yerine spektaküler bir hareket deneyip de eline yüzüne bulaştırınca City’nin menajeri Roberto Mancini deliye döndü.

http://tr.eurosport.com/futbol/premier-league/2010-2011/balotelli-yine-is-basinda_sto2884093/story.shtml

• Adam olmayacak bu Mancini'nin tepkileri de süper
  • Hayır sanki bilerek dışarı vurmuş gibi. İnsan bi özür mahiyetinde elini kaldırır. Oyundan çıkıncada daha dikleniyor. Asacan bunlar gibi 1-2 tanesini manchester meydanında bak bi daha yapıyolar mı.
  • Bu kadarda abartılmaz hazırlık maçında hareket denedim, insanlar çok anlayışsız çook.
  • insan demeye dilim varmıyor ama trilyonlarla oynuyor.Adaletin bu mu dünya
  • önce yaptığın işi sonra rakibini ciddiye alacaksın.yoksa dünyanın en iyi topçusu ol istersen nafile...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad ile Luca'ya girmek
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adam olmadıktan sonra milyonlar kazansa ne...
  • Çok yetenekli bir futbolcu olsa da disiplinsizliği yüzünden bir türlü istenilen futbolcu olamayacak gibi gözüküyor.
  • Son yılların en balon topçusu. Balontelli. City bir de bu adama 28 milyon euro mu ne para saydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Bu kadarda abartılmaz hazırlık maçında hareket denedim, insanlar çok anlayışsız çook.

Bak ama senin yüzünden 1-1 bitti mac

Bıktık senden artık cocuk degilsin..
  • Bu kadar yetenekli bir adam göz göre göre bitiyor. İlerde ne düşünecek bu halleri için çok merak ediyorum
  • ahanda seneye bizde bi daha zor kadroya girer:)))
  • Henüz 20 yasında gercek mten Cook yetenekli ama Allah akıl dağıtırken balotelli şemsiye acmış herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Bu kadarda abartılmaz hazırlık maçında hareket denedim, insanlar çok anlayışsız çook.

Yazıklar olsun sana!
  • Ya o degilde youtubedaki yorumlarda olay ameikan-ingiliz tartismasina donmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Henüz 20 yasında gercek mten Cook yetenekli ama Allah akıl dağıtırken balotelli şemsiye acmış herhalde

Yakın zamanda türkiyeye gelir:):)
  • Halı saha maçında yapsa tekme tokat döverdim. Futbolda aslolan iş disiplinidir yemişim yeteneğini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.