Şimdi Ara

Balkan gezisi (Bosna-Sırbistan-Makedonya)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 ay içerisinde Bosna'ya gideceğim,3-4 gün kaldıktan sonra Belgrad'a gitmeyi düşünüyorum,buradan da Üsküp'de ki arkadaşımın yanına gidip tekrar geri döneceğim.Fakat Sırbistan sınırı açıkcası gözümü korkutuyor.Vizeler kaldırıldıktan sonra Sırbistan'a giriş yapan oldu mu ? Problem yaşadı mı?

Daha önce aynı coğrafyadaki bir kaç ülkeye gitmiştim (Hırvatistan,Bosna,Karadağ vb gibi), ayrıca Schengen vizesi de alıp AB ülkelerine gidip gelmiştim.Henüz hiç red yemedim ama dönüş biletimi Üsküp'ten alacağım için Sırbistan'dan geçmem gerekiyor ve bakanlığın sitesinde yorumlarda daha bu ay sırbistan'a gidip tekme tokat uçağa geri bindirilip ülkesine gönderilen kişilerin şikayetlerini gördüm?

Teşekkürler.

• Sırbistan'a girmek için mantıklı bir sebebin ve belgen varsa sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Turistim gezmeye geldim demek yeterli olmayabiliyor. Birisine daha söylemiştim. Elektrik Mühendisiyim ya da öğrencisiyim Nicola Tesla'yla ilgili tez hazırlıyorum gibi bir yalan atabilirsin. Tesla Müzesi var Belgrad'da. Onu gezicem dersiniz. Ya da benzer bir yalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Sırbistan'a girmek için mantıklı bir sebebin ve belgen varsa sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Turistim gezmeye geldim demek yeterli olmayabiliyor. Birisine daha söylemiştim. Elektrik Mühendisiyim ya da öğrencisiyim Nicola Tesla'yla ilgili tez hazırlıyorum gibi bir yalan atabilirsin. Tesla Müzesi var Belgrad'da. Onu gezicem dersiniz. Ya da benzer bir yalan.

Tesla müzesini zaten kesin gezeceğim,kesin yalan söyleyeceğiz o zaman çünkü sırf turistik gidiyorum :)

Ayrıca gideceğim ülkede buradaki üniversiteden okuyan arkadaşlarımın aileleri var.Acaba onlara davetiye mektubu yazdırsam yanımda bulundursam daha mı garanti olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROBElem -- 29 Ekim 2013; 12:45:52 >
  • Dönüşte yorumlarınızı bekliyoruz :)
  • PROBElem kullanıcısına yanıt
    Hocam geziye çıkabildiniz mi çıktıysanız bir sorunla karşılaştınız mı paylaşırsanız sevinirim bende Saraybosna dan Balkan turuna uzanan bir yolculuk düşünüyorum. Gittiyseniz tavsiyeniz olacak mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VİZESİZ BALKAN TURU (GÜNCEL)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.