Şimdi Ara

Balıklarımdaki kırmızı lekeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çöpçümün iki solungaçının biraz gerisinde birer tane kırmızı leke var. daha önce bir lepisteste böyle leke olmuştu. daha sonra kafası kızarmıştı ve ölmüştü o. çöpçümün de ölmesini istemiyorum. halsiz öyle duruyo.. ne yapabilirim. ablam biraz araştırmış tuz fln atmış. biraz azaldı gibi oldu dedi ama bugün tekrar belirdi. ne yapabilirim. ilaç atmayı artırdım. sanırım diğe balıklar da etkileniyor yardım edin

ablamların tezi akvaryumdaki bitkiler. ilk kurduğumda 8 9 tane uzun bitki dikmiştim. 6 balığım öldü ilk hafta. daha sonra bitkileri çıkardık ölümler durdu. yakında ablam iki tane daha bitki koymuş 1 gün. acaba bitkiler mi zehirliyo

• Öncelikle hastalık belirsi olan balığı tanktan ayır
    Tuz kaya tuzu olacak
    Bitki türleriniz nedir bildiği kadarı ile hastalık yapan bitki yok ama stres yapanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

Öncelikle hastalık belirsi olan balığı tanktan ayır
    Tuz kaya tuzu olacak
    Bitki türleriniz nedir bildiği kadarı ile hastalık yapan bitki yok ama stres yapanlar var

bitki uzun ince bol küçük yapraklı birşey.
    evet kaya tuzu. 40 lt için 2 günde 8 çay kaşığı uygun mudur.

peki hasta balığı nasıl iyileştirebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05

quote:

Öncelikle hastalık belirsi olan balığı tanktan ayır
    Tuz kaya tuzu olacak

bitki uzun ince bol küçük yapraklı birşey.
    evet kaya tuzu. 40 lt için 2 günde 8 çay kaşığı uygun mudur.

peki hasta balığı nasıl iyileştirebilirim ?

Benim okadar tecrübem yok miktardan anlamam

Hasta balığıda farklı bir ortama al bakteri ilacı dök büyük ihtimal bakteridir.
    Darbede almış olabilir
    Fotoğraf eklersen tecrübeli arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar

• balığı ayırınca daha bir depresyona girdiler. öyle duruyolar. bıyıklarını bile oynatmıyo nerdeyse. tanka geri mi koysam. hastalıktan değil de depresyondan gitmesin
  • quote:

balığı ayırınca daha bir depresyona girdiler. öyle duruyolar. bıyıklarını bile oynatmıyo nerdeyse. tanka geri mi koysam. hastalıktan değil de depresyondan gitmesin

Depreyondan kısa sürede ölmez ortamı fazla aydınlık olmasın ve fazla hareket görmesin rahatlar
  • quote:

quote:

balığı ayırınca daha bir depresyona girdiler. öyle duruyolar. bıyıklarını bile oynatmıyo nerdeyse. tanka geri mi koysam. hastalıktan değil de depresyondan gitmesin

Depreyondan kısa sürede ölmez ortamı fazla aydınlık olmasın ve fazla hareket görmesin rahatlar

o zaman şimdilik iki çöpçümü yoğurt kabına koydum. umarım en yakın zamanda canlanırlar. inşallah sabaha ölü bulmam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yoğurt kabında ömrü fazla olmaz. Isıtıcı vb. olmadığı için.

Akvaryumunuza, 10 litreye 1 çay kaşığı gelecek şekilde kaya tuzu ekleyebilirsiniz.
  • balıkçıya sordum dün mantar dedi. biyo lchtiyo gibi bı isimli bı ilaç önerdi. aldım onu kullandım. hepsini bir araya getirdim. azaldı kizarikliklari. 1 hafta kullanıcam bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.