Şimdi Ara

Balık yedikten sonra süt içmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 saat sonra balık yiyeceğim fakat süt içmeden uyuyamıyorum. Zaten bugün spor salonuna da gittim, ne kadar çok protein alırsam o kadar daha iyi. Neyse, konumuza dönelim. Acaba balık tükettikten yaklaşık 3 saat sonra süt içsem zehirlenir miyim? Balıklar dünden beri buzdolabında bekliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 3 Ağustos 2015; 19:53:01 >

• Balık taze ise bir şey olmaz, sen Fıstıklı siparişi ver. Yarın Şirketten izin Alıp geleceğim törene.

Şaka bir yana bugünlük süt içme, Allah muhafaza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İç hocam affetme hiçbir şey olmaz.Hatta hepsini dik emin ol daha iyi hissedeceksin.
  • Fıstıklı olsun benim ki

• Biraz sonra yumurta da yiyeceğim ama onların bir etkisi olmaz herhalde diye düşünüyorum.
  • Bizim bi arkadaş balığı kılçıklarıyla yiyorum yanında yoğurt kaşıklıyorum demişti

• quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

Balık taze ise bir şey olmaz, sen Fıstıklı siparişi ver. Yarın Şirketten izin Alıp geleceğim törene.

Şaka bir yana bugünlük süt içme, Allah muhafaza.

Balıkların taze olmaları gerekiyor fakat dediğim gibi dünden beri buzdolabında duruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 3 Ağustos 2015; 19:56:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavuk neden balık kokuyor?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • helva kokusu geliyordu burunlara forum üyeleri fıstıklı olmasını defalarca ikaz ediyordu ama o dinlemiyordu illaki süt içecem diyordu.... son sütü oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.